CELEBRITIES

Η Charlize Theron για τον διεμφυλικό γιο της: «Θα ήθελα να χρησιμοποιείτε τα σωστά άρθρα και αντωνυμίες όταν μιλάτε για "εκείνη"»


The Jennettes

19 Δεκεμβρίου 2019

Η Charlize Theron για τον διεμφυλικό γιο της: «Θα ήθελα να χρησιμοποιείτε τα σωστά άρθρα και αντωνυμίες όταν μιλάτε για "εκείνη"»

Η Charlize Theron, μιλώντας πρόσφατα σε συνέντευξή της, αναφέρθηκε στον 7χρονο γιο της Jackson, ο οποίος είναι διεμφυλικός και παρότρυνε όλους να χρησιμοποιούν τα σωστά άρθρα και καταλήξεις. 

"Νιώθω ότι σαν μητέρα της, είναι σημαντικό ο κόσμος να ξέρει και θα εκτιμούσα πολύ αν χρησιμοποιείτε όλοι τις σωστές αντωνυμίες γι 'αυτήν", δήλωσε η 44χρονη διάσημη ηθοποιός από τη Νότια Αφρική. Η ηθοποιός ανέφερε μάλιστα ότι η ιστορία της κόρης της είναι πραγματικά δική της ιστορία και ότι μια μέρα, αν το επιλέξει, θα μιλήσει η ίδια γι' αυτό το θέμα. "Νομίζω ότι ήταν όλο και πιο δύσκολο για όλους εσάς που γνωρίζατε τι ακριβώς συμβαίνει με την κόρη μου, εξακολουθούσατε να γράφετε με λάθος αντωνυμίες, ενώ ακόμη κι εγώ μιλώντας σε συνεντεύξεις πολλές φορές χρησιμοποιούσα λάθος άρθρα. Κι αυτό συχνά την πλήγωνε και δεν θέλω να είμαι αυτή η μαμά", είπε χαρακτηριστικά η Charlize Theron.

H Νοτιαφρικάνα ηθοποιός υιοθέτησε το μεγαλύτερο παιδί της, τον 7χρονο Jackson, όταν ήταν ακόμη μωρό και τον σύστησε στον κόσμο ως αγόρι. Αλλά εδώ και χρόνια, η ηθοποιός τον ντύνει σαν κορίτσι, καθώς πολύ συχνά ο φωτογραφικός φακός το έχει απαθανατίσει με κοριτσίστικα ρούχα και μακριά μαλλιά πλεγμένα σε πλεξούδες, ενώ έχει γίνει γνωστό πως ο Jackson είναι διεμφυλικός.

Δείτε ακόμη: Charlize Theron: Απογειώνει οποιοδήποτε look!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.