CELEBRITIES

H Charlize Theron μιλά για το βράδυ που η μητέρα της σκότωσε τον πατέρα της


The Jennettes

17 Δεκεμβρίου 2019

H Charlize Theron μιλά για το βράδυ που η μητέρα της σκότωσε τον πατέρα της

Η Charlize Theron αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη νύχτα που η μητέρα της, Gerda, σκότωσε τον πατέρα της, Charles, ενώ βρισκόταν σε αυτοάμυνα.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, που είναι έτοιμη να λάβει ακόμη μια υποψηφιότητα για Όσκαρ φέτος για το "Bombshell", ήταν μόλις 15 ετών όταν συνέβη αυτό το τραγικό συμβάν, ενώ δεν ντρέπεται καθόλου να μιλά γι' αυτό.  "Ο πατέρας μου ήταν πολύ άρρωστος. Ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός όλη του τη ζωή. Ήταν μια αρκετά απελπιστική κατάσταση. Η οικογένειά μας ήταν απλά κολλημένη σε αυτό. Νομίζω ότι η οικογένειά μας ήταν απίστευτα ανθυγιεινή. Και όλα αυτά, νομίζω, μας σημαδέψανε με κάποιο τρόπο. Φυσικά, εύχομαι ό, τι συνέβη εκείνη τη νύχτα να μην είχε συμβεί ποτέ."

"Ο πατέρας μου ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν ήταν σε θέση να περπατήσει, ενώ μπήκε στο σπίτι με ένα όπλο. Η μαμά μου και εγώ ήμασταν στην κρεβατοκάμαρά μου ακουμπώντας στην πόρτα, προσπαθώντας να κλείσει την πόρτα», συνέχισε. "Έτσι, και οι δύο μας ακουμπούσαμε πίσω από την εσωτερική πόρτα. Κάνοντας ένα βήμα πίσω, ο πατέρας μου πυροβόλησε την πόρτα τρεις φορές. Καμιά από αυτές τις σφαίρες δεν μας έπληξε, κάτι που είναι απλά ένα θαύμα. Αλλά προσπαθώντας να αμυνθούμε, μία σφαίρα έπληξε θανάσιμα τον πατέρα μου.

jenny.gr
Πηγή φωτογραφίας: Splash News

H Theron εξήγησε ότι δεν ντρέπεται να μιλήσει για αυτή την τραγική στιγμή της ζωής της. "Αυτή η οικογενειακή βία, αυτό το είδος βίας που συμβαίνει μέσα στην οικογένεια, είναι κάτι που μοιράζομαι με πολλούς ανθρώπους", είπε. "Δεν ντρέπομαι να μιλήσω γι 'αυτό, γιατί νομίζω ότι όσο περισσότερο μιλάμε για αυτά τα πράγματα, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούμε ότι δεν είμαστε μόνοι σε κανένα από αυτά».

Δείτε ακόμη: Η αλαβάστρινη ομορφιά της Charlize Theron

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.