CELEBRITIES

Η throwback φωτογραφία με τον Antonio Banderas αποδεικνύει γιατί σαγηνεύει τις γυναίκες εδώ και 20 χρόνια


15 Ιανουαρίου 2020

Η throwback φωτογραφία με τον Antonio Banderas αποδεικνύει γιατί σαγηνεύει τις γυναίκες εδώ και 20 χρόνια

Ο Antonio Banderas και η Salma Hayek είναι δυο πολυ καλοί φίλοι.

Η διάσημη ηθοποιός για να συγχαρεί τον Antonio Banderas για την υποψηφιότητά του για Όσκαρ -η πρώτη στην καριέρα του- για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην ταινία «Πόνος και Δόξα» (στις κατηγορίες Α’ Ανδρικού Ρόλου και Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας), δημοσίευσε μια throwback, ασπρόμαυρη φωτογραφία των δυο τους, από τα 90s.

Η εικόνα μιλάει από μόνη της και εξηγεί γιατί ο Ισπανός ηθοποιός γοητεύει τις γυναίκες εδώ και περισσότερo από δύο δεκαετίες.

Η φωτογραφία αποτελεί στιγμιότυπο από την ταινία «Desperado», στην οποία είχαν πρωταγωνιστήσει το 1995, ενώ οι δύο τους έχουν εμφανιστεί μαζί σε αρκετές ταινίες- όπως τα «Κάποτε στο Μεξικό» και «Φρίντα».

«Ύστερα από 20 χρόνια που σε ξέρω, είναι πολύ σπουδαίο να βλέπω ότι ακόμα διαπρέπεις. Συγχαρητήρια για την υποψηφιότητά σου για Όσκαρ, Antonio Banderas» έγραψε.

Σήμερα οι δυο τους συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν, με τον 59χρονο Banderas να συνεχίζει να είναι ένας από τους αγαπημένoυς των γυναικών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.