Η Irina Shayk μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για τον χωρισμό της με τον Bradley Cooper

The Jennettes
Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020

Η Irina Shayk παραχώρησε πρόσφατα μία σπάνια συνέντευξη, μιλώντας για τον χωρισμό της με τον Bradley Cooper, σαγηνεύοντας για μια ακόμη φορά τα βλέμματα.

Το πανέμορφο μοντέλο και ηθοποιός, το οποίο φιλοξενείται στο εξώφυλλο του Μαρτίου της βρετανικής Vogue, εμφανίστηκε με αρκετά εξομολογητική διάθεση.

«Πιστεύω πως σε όλες τις καλές σχέσεις βγαίνουν μαζί πτυχές του καλού και του κακού μας εαυτού. Έτσι λειτουργεί η ανθρώπινη φύση. Δύο σπουδαίοι άνθρωποι δεν σημαίνει ότι θα γίνουν και καλό ζευγάρι», όπως δήλωσε η Shayk.

Ενώ όπως συνέχισε η ίδια, «Νομίζω ότι ήμασταν πολύ τυχεροί που ζήσαμε αυτή την εμπειρία. Πήραμε πολλά ο ένας από τον άλλον. Η ζωή χωρίς το γράμμα B είναι ένα νέο κεφάλαιο».

Η Irina Shayk μίλησε επίσης, για για την κόρη τους, Lea και τον ρόλο της ως μητέρα. 

«Είναι δύσκολο να βρίσκεις τις ισορροπίες καθημερινά, όταν είσαι single μαμά και εργαζόμενη. Υπάρχουν μέρες που ξυπνάω και είμαι σε απόγνωση για το πώς να χειριστώ καταστάσεις». 

Το αγαπημένο μοντέλο χώρισε με τον Bradley Cooper τον περασμένο Ιούνιο αλλά και οι δύο συνεχίζουν να είναι εξαιρετικοί γονείς απέναντι στην κόρη τους, καθώς αυτό αποτελεί μέχρι σήμερα, προτεραιότητα του πρώην ζευγαριού. 

Δείτε ακόμη: 7 φορές που η Irina Shayk απογείωσε το πιο chic χρώμα