Η εξομολόγηση του Justin Bieber για τη μάχη του με τα ναρκωτικά συγκλονίζει

The Jennettes
Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020

Ο Justin Bieber μίλησε σχετικά με την κατάχρηση ουσιών που έκανε στο παρελθόν, περιγράφοντάς την ως «απόδραση» από την πίεση του να είσαι διάσημος, στην οποία αποφάσισε να βάλει τέλος μονάχα όταν ένιωσε ότι θα πεθάνει.

Ο 25χρονος τραγουδιστής είχε γράψει στα social media τον περασμένο χρόνο σχετικά με τη μάχη που έδινε με την κατάθλιψη, τα ναρκωτικά και τη δόξα, όμως για πρώτη φορά δινει περισσότερες λεπτομέρειες μπροστά στον τηλεοπτικό φακό, σε ένα ντοκιμαντέρ με επίκεντρο τη ζωή του. «Ο κόσμος δεν γνωρίζει πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση. Ήταν απίστευτα τρομακτικό. Ξύπναγα το πρωί και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να παίρνω χάπια και να καπνίζω για να ξεκινήσω την ημέρα μου. Ήταν παρανοϊκή η κατάσταση», περιγράφει ο Bieber στο "Justin Bieber: Seasons," που άρχισε να προβάλλεται στο Youtube.

 «Αποφάσισα να σταματήσω διότι ήταν σαν να πεθαίνω. Οι σωματοφύλακές μου και το προσωπικό έρχονταν στο δωμάτιο τη νύχτα για να ελέγχουν τον παλμό μου. Όμως, το όλο βίωμά μου βρισκόταν μπροστά στις κάμερες και είχα ένα διαφορετικό επίπεδο έκθεσης. Είχα πολλά χρήματα και πολλά πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Bieber.

Λίγους μήνες νωρίτερα ο Justin Bieber είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα ολόκληρο κείμενο, μιλώντας για τα λάθη του παρελθόντος, για τις δυσκολίες που περνούν τα παιδιά-αστέρες και τους λόγους που τον οδήγησαν στη χρήση ναρκωτικών.

Δείτε ακόμη: GRAMMYS 2020: BEST LOOKS