CELEBRITIES

Γιατί ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle απέλυσαν 15 άτομα; Η κίνηση που δείχνει ότι «δεν θα επιστρέψουν πίσω»


14 Φεβρουαρίου 2020

Γιατί ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle απέλυσαν 15 άτομα; Η κίνηση που δείχνει ότι «δεν θα επιστρέψουν πίσω»

H Meghan Markle και o πρίγκιπας Harry απέλυσαν συνολικά 15 άτομα, από το γραφείο τους στο παλάτι του Buckingham. Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, αυτό είναι πιθανό να σημαίνει ότι το ζευγάρι δεν σκοπεύει να επιστρέψει ποτέ στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

O Δούκας και η Δούκισσα του Sussex ανακοίνωσαν τις απολύσεις στο προσωπικό τους τον Ιανουάριο μετά την επίσημη ανακοίνωση πως εγκαταλείπουν τα καθήκοντα τους- το λεγόμενο Megxit-. Οι ανακοινώσεις έγιναν σε κάθε εργαζόμενο προσωπικά και συνοδεύονταν από πακέτα αποζημίωσης.

«Οι υπάλληλοι είναι τα τελευταία θύματα της βόμβας που έσκασαν ο Harry και η Meghan με τη μετακόμισή τους στη Βόρεια Αμερική και την απόφαση για την οικονομική τους ανεξαρτησία από τη βασιλική οικογένεια», σχολιάζει η Daily Mail.

Από την πλευρά του, το Παλάτι δεν σχολίασε την είδηση για τις απολύσεις του προσωπικού.

Πηγή μεταξύ άλλων, ανέφερε στη Mail: «Δεδομένης της απόφασης για απόσυρση από τη βασιλική οικογένεια, το γραφείο τoυ Sussex στο Buckingham δεν είχε λόγο ύπαρξης. Παρόλο που γίνονται προσπάθειες απορρόφησης μέρους αυτού του προσωπικού από όλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, κάποιες απολύσεις θα είναι αναπόφευκτες».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.