CELEBRITIES

Το επίσημο site της βασιλικής οικογένειας οδήγησε ξαφνικά σε ροζ ιστοσελίδα και η είδηση έγινε γρήγορα viral


The Jennettes

18 Φεβρουαρίου 2020

Το επίσημο site της βασιλικής οικογένειας οδήγησε ξαφνικά σε ροζ ιστοσελίδα και η είδηση έγινε γρήγορα viral

Το πόσο αυστηροί είναι οι κανόνες με ό, τι έχει να κάνει με τη βασιλική οικογένεια, το γνωρίζουμε και ποτέ δεν θα πιστεύαμε ότι η επίσημη ιστοσελίδα των royals θα οδηγούσε τους επισκέπτες, που ενδιαφέρονταν για το φιλανθρωπικό έργο του πρίγκιπα Harry σε site πορνογραφικού περιεχομένου.


Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν πίσω από αυτό το σοβαρό λάθος κρύβεται κάποιος χάκερ ή είναι λάθος των ανθρώπων που διαχειρίζονται τη συγκεκριμένη σελίδα. Όπως ήταν αναμενόμενο, το γεγονός προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.


Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, σε μια κατηγορία της ιστοσελίδας που παρουσιάζεται το φιλανθρωπικό έργο της βασιλικής οικογένειας, ένας σύνδεσμος που κανονικά θα έπρεπε να οδηγεί στην ιστοσελίδα του "Dolen Cymru" μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης που ασχολείται ο πρίγκιπας Harry, οδηγούσε τελικά σε μια ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Μέχρι στιγμής η βασιλική οικογένεια δεν έχει κάνει κάποιο επίσημο σχόλιο για το ατυχές συμβάν και φυσικά, το λάθος διορθώθηκε άμεσα από τους υπεύθυνους.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.