CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας Harry είναι πλέον κοινός θνητός- Χαμογελαστός με ένα sandwich στο χέρι


The Jennettes

19 Φεβρουαρίου 2020

Ο πρίγκιπας Harry είναι πλέον κοινός θνητός- Χαμογελαστός με ένα sandwich στο χέρι

Ο πρίγκιπας Harry μετά την παραίτηση των βασιλικών καθηκόντων, κυκλοφορεί casual και απολαμβάνει τις απλές χαρές της ζωής, τις οποίες δεν μπορούσε εύκολα να χαρεί όσο έκανε επίσημες εμφανίσεις στο Παλάτι.

Το ζευγάρι φαίνεται πως αποκτά σταδιακά καθημερινούς ρυθμούς ζωής μακριά από τον ορισμό του επίσημου, που ορίζουν τα βασιλικά αξιώματα. 

Αυτή τη φορά, ο φακός τον κατέγραψε με ένα sandwich στο χέρι στο Vancouver, ενώ δείχνει πλέον, να απολαμβάνει χαμογελαστός την ελευθερία των κινήσεων του. Φορώντας ένα καπέλο baseball, ένα ελαφρύ μπουφάν και τζιν παντελόνι, ο πρίγκιπας Harry δεν προσπάθησε να κρύψει το πρόσωπό του, αλλά περιχαρής συνέχισε τη βόλτα του.

Την ίδια στιγμή, στο Παλάτι συζητιέται η διακοπή χρήσης του βασιλικού τίτλου από το ζευγάρι, δηλαδή της λέξης "royal"στο brand τους και στα νέα τους επαγγελματικά εγχειρήματα. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.