CELEBRITIES

Η γυμνή φωτογράφιση της Lady Gaga με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της album


The Jennettes

17 Μαρτίου 2020

Η γυμνή φωτογράφιση της Lady Gaga με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της album

Μπορεί να έχει περάσει καιρός από την τελευταία γυμνή φωτογράφιση της Lady Gaga, αλλά η ίδια επιστρέφει δυναμικά στην προκλητικότητα που τη χαρακτηρίζει κατά καιρούς με αφορμή την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου έκτου studio album της. 

Η διάσημη τραγουδίστρια πόζαρε γυμνή για το εξώφυλλο του νεοϋορκέζικου περιοδικού μόδας, Paper magazine που φημίζεται για τα εκκεντρικά του εξώφυλλα. Έχοντας κυκλοφορήσει νέο single πριν από λίγες μέρες, το «Stupid Love» και μόλις λίγο καιρό πριν από την κυκλοφορία της νέας της ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Chromatica», η Lady Gaga συμμετέχει σε ένα ιδιαίτερο concept για το περιοδικό, όπου το σώμα της είναι συνδεδεμένο σε καλώδια, εμφανιζόμενη ως γυμνό ανδροειδές.

Για τις ανάγκες της φωτογράφισης, έγινε τρισδιάστατο σκανάρισμα σε όλο το σώμα της star με τη χρήση ειδικής κάμερας ενώ ο Βέλγος καλλιτέχνης Frederik Heyman χρησιμοποίησε ένα avatar για να ανακατασκευάσει την εικόνα της σε «διαφορετικά ψηφιακά περιβάλλοντα». 

Μεταξύ άλλων, η Lady Gaga έχει ενημερώσει τους fans της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ότι βρίσκεται σε οικειοθελή καραντίνα για τον κορωνοϊό.

Δείτε ακόμη: Οι πιο extreme εμφανίσεις της Lady Gaga 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS