CELEBRITIES

Invictus Games: O πρίγκιπας Harry ακυρώνει αγώνες από το εσωτερικό του σπιτιού του στον Καναδά


The Jennettes

21 Μαρτίου 2020

Invictus Games: O πρίγκιπας Harry ακυρώνει αγώνες από το εσωτερικό του σπιτιού του στον Καναδά

Ο πρίγκιπας Harry δημοσίευσε πρόσφατα, ένα video στον λογαριασμό της αθλητικής οργάνωσης, Invictus Games The Hague 2020, προκειμένου να γνωστοποιήσει ο ίδιος τη ματαίωση των φετινών αγώνων εξαιτίας του κορωνοϊού. 

Οι Invictus Games που ήταν προγραμματισμένοι για τον Μάιο δεν θα πραγματοποιηθούν δεδομένων των νέων συνθηκών ενώ η οργάνωση υλοποιείται κάθε χρόνο για τους τραυματίες και ανάπηρους πολέμου. Ο πρίγκιπας Harry συμμετέχει ενεργά σε αυτή αλλά δυστυχώς, για φέτος ματαιώνεται, δίνοντας ραντεβού για το 2021. 

"Αυτή η απόφαση ήταν η πιο λογική και ασφαλής για όλους εσάς και τις οικογένειές σας αλλά και για όσους συμμετέχουν σ’ αυτά τα παιχνίδια. Λυπάμαι που δεν μπορούμε να σας το προσφέρουμε. Προσέξτε τον εαυτό σας, φροντίστε την οικογένειά σας και προσέξτε ο ένας τον άλλον", αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος. 

Το video τραβήχτηκε μέσα στο σπίτι του Harry και της Meghan στον Καναδά, ενώ το μόνο που μπορούμε να δούμε από αυτό είναι μία ξύλινη πόρτα και ο τοίχος. Παρόλο που δεν φαίνονται πολλά, είναι η πρώτη φορά που το κοινό μπορεί να δει ένα μικρό μέρος από τη νέα οικία των Sussexes στον Καναδά, όπου ζουν τον τελευταίο καιρό με τον μικρό Archie. 

Δείτε ακόμη: 9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.