CELEBRITIES

Πρίγκιπας William- Kate Middleton: Η επίσκεψή τους σε τηλεφωνικό κέντρο εν μέσω της πανδημίας


The Jennettes

21 Μαρτίου 2020

Πρίγκιπας William- Kate Middleton: Η επίσκεψή τους σε τηλεφωνικό κέντρο εν μέσω της πανδημίας

Ο πρίγκιπας William επισκέφθηκε με τη σύζυγό του, Kate ένα τηλεφωνικό κέντρο του νότιου Λονδίνου, όπου το προσωπικό των ασθενοφόρων δέχεται τηλεφωνήματα από τους πολίτες προς το Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS).

"Η ευθύνη είναι μέρος όλων", τόνισε ο πρίγκιπας ενώ κάλεσε τους πολίτες της Βρετανίας να υπακούσουν τα μέτρα της κυβέρνησης και τις συμβουλές των ειδικών σχετικά με την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

«Οι τελευταίες εβδομάδες και ημέρες υπήρξαν δικαιολογημένα, ανησυχητικές, εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού» ανέφερε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι θέλει να μεταφέρει τις ευχαριστίες της γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ και του πατέρα του, πρίγκιπα Καρόλου. Μάλιστα, συνεχάρη το έργο του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού στον δύσκολο αγώνα κατά του ιού. 

«Όλοι μας έχουμε μερίδιο ευθύνης στο να προστατεύσουμε τους πιο ευπαθείς» είπε ο πρίγκιπας William. «Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθούμε τις συμβουλές των ειδικών, να μένουμε σπίτι, εάν εμείς ή εκείνοι με τους οποίους μένουμε μαζί έχουν εμφανίσει συμπτώματα και να αποφεύγουμε τις μη αναγκαίες επαφές ώστε να βοηθήσουμε να περιοριστεί η διασπορά της πανδημίας».

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «Σε στιγμές όπως αυτή, συνειδητοποιούμε περισσότερο ότι το NHS αντιπροσωπεύει το καλύτερο της χώρας μας και της κοινωνίας μας. Όλοι οι άνθρωποι ενώνουν τις δυνάμεις τους για το κοινό καλό, έτσι πρέπει να γίνεται».

Δείτε ακόμη: Οι τελευταίες εμφανίσεις της Kate Middleton 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.