CELEBRITIES

Ο David Beckham αποκαλύπτει τον καλύτερο λόγο για να μείνουμε όλοι σπίτι


The Jennettes

20 Μαρτίου 2020

Ο David Beckham αποκαλύπτει τον καλύτερο λόγο για να μείνουμε όλοι σπίτι

Οι ημέρες που διανύουμε, μας καλούν να μένουμε όλο και περισσότερο σπίτι και να ασχολούμαστε με πράγματα και ανθρώπους, που ίσως είχαμε παραμελήσει εδώ και καιρό.

Πολλοί είναι οι celebrities που φροντίζουν να μας ενημερώνουν μέσω των social media για την καθημερινότητά τους μέσα στο σπίτι, δίνοντας μας συμβουλές, που μπορούμε να ακολουθήσουμε κι εμείς για να απολαύσουμε όσο μπορούμε, το διάστημα της αυτοαπομόνωσης.

Ανάμεσα τους, είναι ο David Beckham, ο οποίος πριν λίγες ώρες, ανέβασε ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου περιγράφει τον καλύτερο λόγο που τον κρατάει μέσα στο σπίτι! Ο λόγος είναι σαφώς, η γυναίκα του, Victoria Beckham και τα παιδιά του! 

Κρατώντας ένα χαρτόνι, ο ίδιος μάς παροτρύνει με τα λόγια του, να ασχοληθούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να τους δώσουμε την απαραίτητη προσοχή που χρειάζονται. "Μείνετε στο σπίτι γι'αυτούς που αγαπάτε. Ας σταματήσουμε όλοι μαζί την εξάπλωση του ιού", αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος. 

Εάν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε έτσι, αξιοποιώντας τον χρόνο που μας δίνεται αυτό το διάστημα, ίσως νιώσουμε πως οι ημέρες αυτές κυλούν λίγο πιο ομαλά και ποιοτικά. 

Δείτε ακόμη: Tα ωραιότερα looks από το show Victoria Beckham S/S 2020 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.