CELEBRITIES

H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έκλεισαν τον λογαριασμό τους στο Instagram - Tι τους οδήγησε στην απόφαση αυτή


30 Μαρτίου 2020

H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έκλεισαν τον λογαριασμό τους στο Instagram - Tι τους οδήγησε στην απόφαση αυτή

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex μόλις ανακοίνωσαν το κλείσιμο του επίσημου λογαριασμού τους στο Instagram, Sussex Royal την προτελευταία ημέρα τους ως ανώτεροι εργάτες.

Η Meghan και ο Harry μοιράστηκαν μια τελική θέση από τον λογαριασμό @SussexRoyal, επιβεβαιώνοντας ότι δεν θα τον χρησιμοποιούν πλέον για να μοιραστούν νέα σχετικά με το φιλανθρωπικό έργο τους.

"Αυτό που είναι πιο σημαντικό τώρα είναι η υγεία και η ευημερία όλων σε όλο τον κόσμο και η εξεύρεση λύσεων για τα πολλά θέματα που παρουσιάστηκαν ως αποτέλεσμα αυτής της πανδημίας", γράφουν στη συνοδευτική λεζάντα.

"Καθώς όλοι βρήκαμε τον ρόλο που πρέπει να παίξουμε σε αυτή την παγκόσμια αλλαγή και την αλλαγή των συνηθειών, εστιάζουμε στο πώς μπορούμε να συμβάλλουμε καλύτερα μέσα από το νέο μας κεφάλαιο. Παρόλο που δεν μπορείτε να μας δείτε εδώ, το έργο συνεχίζεται».

Στη συνέχεια, ευχαρίστησαν την κοινότητα του Instagram για την "υποστήριξη, την έμπνευση και την κοινή δέσμευση για το καλό στον κόσμο", προσθέτοντας ότι προσβλέπουν στην "επανασύνδεση με σας σύντομα".

Τον Ιανουάριο επιβεβαιώθηκε ότι δεν θα χρησιμοποιούσαν πλέον τους τίτλους τους, αλλά θα εξακολουθούν να είναι γνωστοί ως ο δούκας και η δούκισσα του Sussex. Εντούτοις, στο πλαίσιο της νέας συμφωνίας που είχε καταρτιστεί με ανώτερους βοηθούς στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, έπρεπε να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τη λέξη «royal» σε οποιοδήποτε από τα μάρκετινγκ ή την ανταλλαγή μηνυμάτων τους - επομένως, ενώ το Sussex εξακολουθεί να επιτρέπεται, το «Sussex Royal» διακόπηκε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.