CELEBRITIES

Naomi Campbell: Όταν έκανε έκπληξη με την Diana στα γενέθλια του πρίγκιπα William


The Jennettes

8 Απριλίου 2020

 Naomi Campbell: Όταν έκανε έκπληξη με την Diana στα γενέθλια του πρίγκιπα William

H Naomi Campbell έκανε το πιο γλυκό throwback και αποκάλυψε κάτι που δεν γνωρίζαμε και η αλήθεια είναι ότι μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.

Σε ένα από τα Instagram Live, που συνηθίζουν να κάνουν πολλοί celebrities το τελευταίο διάστημα εν μέσω πανδημίας, μαζί με τη καλή της φίλη Cindy Crawford αποκάλυψε στο κοινό ότι η ίδια ήταν το δώρο για τα γενέθλια του πρίγκιπα Williams όταν ήταν έφηβος.

Άλλωστε για την Diana ήταν σημαντικό τα παιδιά της να κοινωνικοποιηθούν και να έχουν όσο πιο φυσιολογική ανατροφή γίνεται. Έτσι, κάποτε κάλεσε στο παλάτι του Κένσινγκτον για δείπνο τα supermodels της εποχής Cindy Crawford, Νaomi Campbell και Christy Turlington, επειδή ο 13χρονος πρίγκιπας τότε είχε αφίσες τους στο δωμάτιό του.

Μάλιστα και ο πρίγκιπας William μετά από χρόνια είχε μιλήσει για το συγκεκριμένο περιστατικό: «Γυρίζω από το σχολείο και βλέπω ξαφνικά στα σκαλιά αυτά τα τρία τοπ μόντελ, των οποίων είχα αφίσες στο δωμάτιό μου. Ήταν η έκπληξη της μητέρας μου για τα γενέθλιά μου. Θυμάμαι ότι ντράπηκα τόσο πολύ που δεν ήξερα τι να πω, αλλά παράλληλα χάρηκα πάρα πολύ που τις είδα από κοντά».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.