CELEBRITIES

H Gwyneth Paltrow αμακιγιάριστη σε μια σπάνια selfie με τα παιδιά της


The Jennettes

8 Απριλίου 2020

H Gwyneth Paltrow αμακιγιάριστη σε μια σπάνια selfie με τα παιδιά της

Η Gwyneth Paltrow έκανε πρόσφατα ένα μικρό διάλειμμα από τη δουλειά της για να μοιραστεί με τους followers της στο Istagram μια τρυφερή αλλά και σπάνια selfie με τα παιδιά της.

Η 47χρονη ιδρύτρια του Goop, δημοσίευσε ένα post, στο οποίο τη βλέπουμε αμακιγιάριστη, έχοντας ωστόσο την ίδια λάμψη.

Φορώντας χρυσά κοσμήματα στον λαιμό κι ένα oversize t-shirt, η αγαπημένη ηθοποιός παραμένει το ίδιο κομψή με τα μαλλιά πιασμένα σε χαλαρό κότσο. Δίπλα της, ποζάρουν τα δύο παιδιά της, η 15χρονη κόρη της, Apple Blythe Alison και ο 13χρονος γιος της, Moses Bruce Anthony, που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, Chris Martin.

Η Gwyneth Paltrow ανέβασε αυτή τη γλυκιά selfie προκειμένου να ευχαριστήσει τα παιδιά της για την "ηθική στήριξη" που της προσφέρουν όσο εκείνη εργάζεται από το σπίτι εξαιτίας της πανδημίας. Μάλιστα, η συγκεκριμένη selfie είναι η πρώτη που μοιράζεται η ηθοποιός μετά τον Μάιο του 2019, καθώς εκείνη και ο πρώην σύζυγός της προτιμούν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την οικογένειά τους. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.