CELEBRITIES

Η Brooke Shields διοργάνωσε το τέλειο δείπνο στο σπίτι, εμπνευσμένο από το Met Gala


The Jennettes

8 Απριλίου 2020

Η Brooke Shields διοργάνωσε το τέλειο δείπνο στο σπίτι, εμπνευσμένο από το Met Gala

Η Brooke Shields σκέφτηκε να αξιοποιήσει σωστά την ευκαιρία που μας δίνεται να μείνουμε σπίτι, κάνοντας τα πιο δημιουργικά και ευρηματικά πράγματα.

Χωρίς να αφήσει την κακή ψυχολογία να "χτυπήσει την πόρτα" του σπιτιού της, η διάσημη ηθοποιός σκαρφίστηκε την πιο τέλεια ιδέα!

Διοργάνωσε ένα φαντασμαγορικό dinner party, εμπνευσμένο από το Met Gala, και δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Shields και οι όμορφες κόρες της ντύθηκαν με κομψά φορέματα, και ο Chris Henchy, ο μοναδικός άντρας που ήταν καλεσμένος, εμφανίστηκε στο δείπνο με κοστούμι. 

Η εμφάνιση της Brooke Shields θύμισε εποχές επάνω στο κόκκινο χαλί, καθώς η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα με μια ξεχωριστή λεπτομέρεια στον έναν ώμο. Ωστόσο και οι κόρες της τράβηξαν τα βλέμματα, καθώς φόρεσαν φορέματα, η μία σε καρό μοτίβο και η άλλη σε ζωηρή κόκκινη απόχρωση. 

Δείτε ακόμη: 12 φωτογραφίες της Brooke Shields που έχουν χαραχτεί για πάντα στη μνήμη μας 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.