CELEBRITIES

Harry- Meghan: Η ελληνική λέξη που τους ενέπνευσε για το όνομα του νέου φιλανθρωπικού τους ιδρύματος


The Jennettes

8 Απριλίου 2020

Harry- Meghan: Η ελληνική λέξη που τους ενέπνευσε για το όνομα του νέου φιλανθρωπικού τους ιδρύματος

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έχουν βάλει πλώρη για το νέο τους εγχείρημα που δεν είναι άλλο από τη δημιουργία ενός νέου φιλανθρωπικού ιδρύματος, υπό το όνομα "Archewell". 

Όπως δήλωσε το ζευγάρι, η έμπνευση για το όνομα του ιδρύματος, αλλά και για το όνομα που έχουν δώσει στον γιο τους, προήλθε από την ελληνική λέξη "Αρχή" , που όπως εξηγούν στο αγγλόφωνο κοινό σημαίνει "η πηγή της δράσης". Όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά, "Το όνομα Archewell συνδυάζει μια αρχαία λέξη για την δύναμη και την δράση και μια ακόμη που παραπέμπει στις βαθύτερες πηγές που όλοι πρέπει να στηριζόμαστε".

Το ζευγάρι μάλιστα, πρόσθεσε: "Όπως κι εσείς, επικεντρωνόμαστε τώρα στην στήριξη των προσπαθειών για την αντιμετώπιση της παγκόσμιας πανδημίας του COVID-19 αλλά καθώς έγιναν γνωστές πληροφορίες για το ίδρυμα, αισθανθήκαμε την  υποχρέωση να μοιραστούμε μαζί σας την ιστορία πίσω από αυτό το εγχείρημα". 

Να σημειωθεί πως το όνομα του νέου φιλανθρωπικού ιδρύματος του Harry και της Meghan έγινε γνωστό στο κοινό, καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ διέκοψε τους αρχικούς τους στόχους για τη χρήση του εμπορικού σήματος "Royal Sussex". 

Δείτε ακόμη: 9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.