CELEBRITIES

Η Jennifer Lopez μάς δείχνει πώς περνά το Πάσχα με όλη την οικογένεια και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ


The Jennettes

14 Απριλίου 2020

Η Jennifer Lopez μάς δείχνει πώς περνά το Πάσχα με όλη την οικογένεια και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Η Jennifer Lopez δείχνει να απολαμβάνει την καραντίνα αφού περνά περισσότερες στιγμές τόσο με τον αρραβωνιαστικό της, Alex Rodriguez -με τον οποίο αναγκάστηκαν να αναβάλλουν το γάμο τους  λόγω κορωνοϊού - όσο και με τα παιδιά της. 

Την Κυριακή του Πάσχα,  λοιπόν ο αρραβωνιαστικός της δημοσίευσε ένα άκρως απολαυστικό video στο Instagram, στο οποίο φαίνεται πόσο όμορφα περνάνε όλοι μαζί στην αυλή του σπιτιού. Η pop star φορούσε μία διάφανη λευκή τουνίκ και μέσα ένα μπικίνι ώστε να είναι έτοιμη για τις βουτιές στην πισίνα. Χαλαρή, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με πιασμένα τα μαλλιά της διασκέδασε το κυνήγι των αυγών που είναι το έθιμο που ξεσήκωσε τα παιδιά του σπιτιού.

Ο σύντροφός της ανέβασε το video στο Instagram με την παρακάτω λεζάντα: «Με όλα όσα συμβαίνουν τώρα, αισθανθήκαμε ωραία, επιστρέφοντας εν μέρει στην κανονικότητα για να γιορτάσουμε λίγο το Πάσχα! Η Jen οργάνωσε ένα εκπληκτικό κυνήγι αυγών που τα παιδιά λάτρεψαν».

Κεντρική φωτογραφία: Splash Ideal Images 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.