CELEBRITIES

Η 53χρονη Salma Hayek δείχνει πιο νέα από ποτέ σε μία selfie χωρίς ίχνος μακιγιάζ


The Jennettes

28 Απριλίου 2020

Η 53χρονη Salma Hayek δείχνει πιο νέα από ποτέ σε μία selfie χωρίς ίχνος μακιγιάζ

H Salma Hayek για μία ακόμη φορά εντυπωσίασε τους fans της με την εμφάνισή της, καθώς προχώρησε στη δημοσίευση μιας selfie στο Instagram όπου τη βλέπουμε να ποζάρει ξαπλωμένη στο κρεβάτι χωρίς ίχνος μακιγιάζ. 

Η 53χρονη αγαπημένη ηθοποιός είναι η ζωντανή απόδειξη πως η ομορφιά δεν έχει ηλικία, καθώς σε κάθε της φωτογραφία είναι το ίδιο εντυπωσιακή με χθες και ίσως, ακόμη πιο σαγηνευτική. Η βραβευμένη με Όσκαρ, Hayek δεν διστάζει να κάνει zoom στο όμορφο πρόσωπό της, αφήνοντας τους πάντες άφωνους με τη νεανική της όψη και φρεσκάδα.

 Εάν δεν γνωρίζαμε την ηθοποιό, θα στοιχηματίζαμε ότι είναι τουλάχιστον είκοσι χρόνια νεότερη, όπως σχολίασαν και οι followers της κάτω από το post. Πρόσφατα, η Salma Hayek γιόρτασε την 14η επέτειο της με τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία και σύζυγό της, Francois-Henri Pinault και ίσως το κλειδί της αβίαστης ομορφιάς της να πηγάζει από την προσωπική της ευτυχία.

Δείτε ακόμη: 10 πράγματα που δε γνωρίζετε για τη Salma Hayek 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.