CELEBRITIES

H Monica Bellucci μίλησε πρώτη φορά για το πώς βιώνει την πανδημία που πλήττει τη χώρα της


The Jennettes

4 Μαΐου 2020

H Monica Bellucci μίλησε πρώτη φορά για το πώς βιώνει την πανδημία που πλήττει τη χώρα της

Η Monica Bellucci δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις και αυτό το διάστημα της πανδημίας βρίσκεται στη χώρα των Βάσκων σε καραντίνα μαζί με τις δύο κόρες της, Deva και Leoni. Αποφάσισε λοιπόν να αποκαλύψει το πώς βιώνει η ίδια, την πανδημία αλλά και τα συναισθήματά της για την μεγάλη κρίση που ζει η χώρα της όλο αυτό το διάστημα που έχει τα περισσότερα θύματα από τον ιό.

Μίλησε λοιπόν, πρόσφατα στη γαλλική Madame Figaro για το πώς περνάει τις μέρες της. Η Monica χαρακτηριστικά, ανέφερε πως νιώθει μεγάλη θλίψη και πως δεν θα μπορούσε να νιώθει κάτι διαφορετικό μπροστά σε αυτή την πρωτόγνωρη, περίπλοκη, φοβερή κατάσταση.

"Προφανώς σκέφτομαι την χώρα μου, την Ιταλία, που είναι και η πιο πληγείσα στην Ευρώπη. Η οικογένειά μου είναι μια χαρά, αλλά η Umbria και η περιοχή Como υποφέρουν, για να μην αναφέρω τους φίλους μου στη Ρώμη. Αναπόφευκτα, όλοι ζούμε με τον φόβο γιατί οι στιγμές είναι κρίσιμες αλλά ταυτόχρονα έχω πλήρη εμπιστοσύνη στους γιατρούς, είμαι σίγουρη ότι θα βρεθεί ένα φάρμακο και στη συνέχεια το εμβόλιο, αλλά για την ώρα είμαστε όλοι σε κατάσταση αναμονής".

Φυσικά, ρωτήθηκε για το πώς είναι οι μέρες στη χώρα των Βάσκων και η γοητευτική ηθοποιός είπε:

"Στους ρυθμούς των παιδιών μου. Οι δυο τους παρακολουθούν τα μαθήματα του σχολείου τους online, κι εγώ τις επιβλέπω με προσοχή. Είναι σημαντικό να υπάρχει ένα πλαίσιο. Στον υπόλοιπο, ελεύθερο χρόνο μου, που είναι λίγος, διαβάζω σενάρια και μαθαίνω στα ιταλικά τον ρόλο μου στη θεατρική παράσταση L ettres de la Callas, η οποία έχει προγραμματιστεί να ανέβει και στην Ιταλία. Κατά τ’ άλλα, υπακούμε στις οδηγίες και μένουμε σπίτι."

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.