CELEBRITIES

#ArchieDay: Οι fans του Harry και της Meghan συγκεντρώνουν χρήματα για τον κορωνοϊό με αφορμή τα γενέθλια του μικρού


The Jennettes

6 Μαΐου 2020

#ArchieDay: Οι fans του Harry και της Meghan συγκεντρώνουν χρήματα για τον κορωνοϊό με αφορμή τα γενέθλια του μικρού

Σαν σήμερα, πριν από έναν χρόνο, ήρθε στον κόσμο το μωρό των Sussexes, ο μικρός Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Με αφορμή την ιδιαίτερη μέρα για το Παλάτι, οι fans του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle δημιούργησαν τον λογαριασμό #ArchieDay στο Twitter, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τις προσπάθειες ανακούφισης από την εξάπλωση της πανδημίας με αφορμή τα γενέθλια του μικρού. 

Η πρωτοβουλία στα social media ξεκίνησε ώστε να μαζευτούν χρήματα για φιλανθρωπικά ιδρύματα με παιδιά, που στηρίζουν οι Sussexes, αλλά και ως συμβολή στην καταπολέμηση της κρίσης του Covid- 19. Ο λογαριασμός #ArchieDay έχει καταφέρει μέχρι στιγμής, να συγκεντρώσει $40.000 για τις προσπάθειες ανακούφισης από τον ιό προς τιμήν του μόλις ενός έτους, Archie. 

Η ιδέα της δημιουργίας του λογαριασμού ήταν ενός φοιτητή πανεπιστημίου, του Dani Trin που προωθεί τις δωρεές κατά της εξάπλωσης της πανδημίας με αποκορύφωμα τη σημερινή ημέρα, που είναι αφιερωμένη στον μικρό. Το ιδιαίτερο project μάλιστα, βασίστηκε στο #GlobalSussexBabyShower που είχε δημιουργηθεί πέρσι. 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.