CELEBRITIES

Ο Πρίγκιπας William μιλά για τον αδερφό του, Ηarry, σε ανοιχτή επιστολή προς οργανισμό στη μνήμη της Diana;


15 Μαΐου 2020

Ο Πρίγκιπας William μιλά για τον αδερφό του, Ηarry, σε ανοιχτή επιστολή προς οργανισμό στη μνήμη της Diana;

Οι πρίγκιπες William και Ηarry μπορεί να μην είναι πλέον στον ίδιο βασιλικό δρόμο, αλλά θα είναι πάντα αδέλφια.

Ο δούκας του Cambridge έγραψε πρόσφατα μια ανοιχτή επιστολή προς τον οργανισμό πίσω από το βραβείο Diana, μια εκστρατεία που εστιάζει στην καταπολέμηση του εκφοβισμού και δημιουργήθηκε προς τιμήν της μητέρας τους πριγκίπισσας Diana.

Στην επιστολή, ο William ανέφερε τον μικρότερο αδερφό του και πώς και οι δύο τους παραμένουν απίστευτα περήφανοι για την αφοσίωση του οργανισμού στην ενίσχυση της νεολαίας. Ο επίσημος λογαριασμός Instagram του Diana Award μοιράστηκε το μήνυμα του δούκα μέσω μιας δημόσιας ανάρτησης μαζί με εικόνες των δύο αδελφών που συνεργάστηκαν με τον οργανισμό όλα αυτά τα χρόνια.

"Ήθελα να γράψω για να στείλω την υποστήριξή μου και ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό, τους εθελοντές και τους υποστηρικτές του βραβείου. The Diana. Ο αδερφός μου και εγώ παραμένουμε πάντα περήφανοι για το έργο που κάνετε για να προωθήσετε, να αναπτύξετε και να στηρίξετε τους νέους, ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή αβεβαιότητας", έγραψε ο William. "Ενώ βρίσκεστε προσαρμοσμένοι σε νέους τρόπους εργασίας, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η υποστήριξή σας προς τους νέους, αυτό το δύσκολο διάστημα, είναι τόσο σημαντική όσο ποτέ."

Ο δούκας του Cambridge τελείωσε, λέγοντας: "Αυτό έρχεται με τις καλύτερες ευχές μου για καλή υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας τις επόμενες εβδομάδες". Το μήνυμα του William σηματοδοτεί μία από τις πρώτες γραπτές αναφορές στον αδερφό του, μετά την κοινή απόφαση του Harry και της συζύγου του, Meghan να παραιτηθούν από τα καθήκοντα τους ως ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.