Η throwback φωτογραφία της Chrissy Teigen από την πασαρέλα που ξετρέλανε τους fans της

The Jennettes
Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Η Chrissy Teigen έχει συνηθίσει τον τελευταίο καιρό, τους followers της σε posts που αφορούν τον σύζυγό της, John Legend και την όμορφη οικογένειά τους. 

Ωστόσο, αυτή τη φορά η 34χρονη μαμά επέλεξε να αιφνιδιάσει τους fans της με μια φωτογραφία της από την πασαρέλα που είχε κάνει στα πλαίσια του Miami Swim Week το 2011. Παρόλο που η Teigen μας έχει συνηθίσει σε ουδέτερους τόνους μακιγιάζ ή ακόμη και σε φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει χωρίς ίχνος make up, η εμβληματική φωτογραφία από τα παλιά, είναι εντελώς διαφορετική από τις σημερινές της. 

View this post on Instagram

the hell is this hair (2011)

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Για την ακρίβεια, η Chrissy Teigen εμφανίζεται στην πασαρέλα με κόκκινο κραγιόν και smoky eyes ενώ όπως γράφει στη λεζάντα της ανατρεπτικής φωτογραφίας, "η κόλαση κρύβεται πίσω από αυτά τα μαλλιά". Φυσικά, τα σχόλια που ακολούθησαν κάτω από το post ήταν αμέτρητα ενώ πολλοί θαυμαστές παραλλήλισαν, το μοντέλο με τη Selena Gomez. 

Φαίνεται πως η Teigen διανύει την εβδομάδα του throwback, καθώς έκανε δύο ακόμη αναρτήσεις, που μας ταξιδεύουν στο παρελθόν, όπως είναι η παρακάτω από το 2011 και το fashion show του Ed Hardy.

https://instagram.com/p/CAbOwYOJbUz/