CELEBRITIES

Η βασίλισσα Ελισάβετ στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από μήνες - Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε μετά την καραντίνα


1 Ιουνίου 2020

Η βασίλισσα Ελισάβετ στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από μήνες - Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε μετά την καραντίνα

Η βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση από την αρχή της πανδημίας και της καραντίνας στη χώρα. Η 94χρονη μονάρχης εθεάθη να κάνει ιππασία στο Κάστρο του Winsdor και το Παλάτι μοιράστηκε τις φωτογραφίες στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

Το Winsdor είναι η αγαπημένη βασιλική κατοικία της Ελισάβετ και το Σαββατοκύριακο ανέβηκε στο μαύρο πόνυ Fern για να απολάυσει την αγαπημένη της δραστηριότητα, την ιππασία. Φορούσε ένα μπεζ παντελόνι ιππασίας, γάντια, χακί σακάκι, καφέ παπούτσια ενώ είχε στο κεφάλι της δεμένο ένα ροζ, πολύχρωμο μαντήλι.

Ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαμογελαστή και απόλαυσε τον ηλιόλουστο, καλοκαιρινό καιρό.

Τη βασίλισσα συνόδευε ο groom των αλόγων της, Terry Pendry ενώ είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε από τις 19 Μαρτίου, όπου και απομονώθηκε στο Κάστρο, λόγω του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.