CELEBRITIES

Το ευχαριστήριο μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ προς τους εθελοντές της Βρετανίας


9 Ιουνίου 2020

Το ευχαριστήριο μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ προς τους εθελοντές της Βρετανίας

Θέλοντας να σημάνει το τέλος της Εθελοντικής Εβδομάδας, η βασίλισσα Ελισάβετ μοιράστηκε ένα ενθαρρυντικό μήνυμα προς τους εθελοντές όλης της χώρας.

Η βασίλισσα ευχαρίστησε "όλους εκείνους που διαθέτουν τον εαυτό τους στην υπηρεσία των άλλων τόσο ελεύθερα και ανιδιοτελή" σε μια δήλωση που κοινοποιήθηκε στους επίσημους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης της βασιλικής οικογένειας.

"Δίνει έμπνευση το να αναλογιστούμε τις πολλές χιλιάδες ανθρώπων, που με τις πράξεις τους, τη γενναιοδωρία και την καλοσύνη, έχουν πετύχει τόσα πολλά για το γενικότερο καλό", έγραψε. "Παρακολουθώ με ενδιαφέρον πως άνδρες και γυναίκες από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου οικογένειας, βοήθησαν και αναγνώρισαν τον ζωτικό ρόλο του εθελοντή. Στέλνω τις καλύτερες ευχές μου σε όλους όσοι δίνουν τον εαυτό τους τόσο ελεύθερα και ανιδιοτελώς στην υπηρεσία των άλλων".

The Royal Family@RoyalFamily

💌 The Queen’s message for #VolunteersWeek.

“I send my best wishes to all those who give themselves so freely and selflessly in the service of others.”

Προβολή εικόνας στο Twitter

Παράλληλα, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge, πρίγκιπας William και Kate Middleton μοιράστηκαν μια φωτογραφία που δείχνει τον πρίγκιπα William να παραδίδει δέματα φαγητού με τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τη δούκισσα του Cambridge, και δείχνει πώς η οικογένεια διαδραμάτισε τον δικό της ρόλο στην εθνική εθελοντική προσπάθεια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.