CELEBRITIES

Οι συμβολισμοί πίσω από την τσάντα της βασίλισσας Ελισάβετ και γιατί δεν επιτρέπεται κανείς να την ακουμπά


The Jennettes

25 Ιουνίου 2020

Οι συμβολισμοί πίσω από την τσάντα της βασίλισσας Ελισάβετ και γιατί δεν επιτρέπεται κανείς να την ακουμπά

«Έμαθα ότι ίσως η βασίλισσα Ελισάβετ χρησιμοποιεί την τσάντα ως σινιάλο», λέει η Capricia Penavic Marshall, επικεφαλής του πρωτοκόλλου των ΗΠΑ.

Η επικεφαλής του πρωτοκόλλου των ΗΠΑ, είχε συνηθίσει να παίρνει μαζί της τις γυναικείες τσάντες κατά τη διάρκεια επίσημων συναντήσεων. Έτσι, όταν η βασίλισσα Ελισάβετ επρόκειτο να βγει στο γκαζόν του παλατιού για την τελετή άφιξης των Obama, η Marshall έκανε μια ελαφριά κίνηση προς τα εμπρός. «Καθώς η μονάρχης έκανε ένα βήμα, έκανα ένα σχόλιο στον ομόλογό μου, λέγοντάς του: “Ω Θεέ μου, η Αυτού Μεγαλειότητα έχει την τσάντα της”. Και στη συνέχεια, έκανα μια τόσο δα μικρή κίνηση με το αριστερό μου πόδι» θυμάται η 56χρονη Μarshall στη συνέντευξή της στο περιοδικό People, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου της, «Protocol: The Power of Diplomacy and How to Make it Work for You». «“Δεν αγγίζουμε ποτέ την τσάντα της” μου είπαν και ζήτησα συγγνώμη, λέγοντας πως δεν θα το ξανακάνω. Ρωτώντας εάν ξέρουμε τι υπάρχει μέσα στην τσάντα, η απάντηση που πήρα είναι ότι “Δεν ξέρουμε τι έχει. Αλλά, δεν την αγγίζουμε ποτέ”», ανέφερε χαρακτηριστικά η Marshall.

https://instagram.com/p/CB0-Hgrn6mS/


«Αν την κρατά στο κάτω μέρος του χεριού της, αυτό σημαίνει ότι η συνάντηση πηγαίνει καλά. Αλλά αν την κατεβάσει κάτω, αυτό σημαίνει: “Βάλτε ένα τέλος τώρα. Θέλω να φύγω”. Βέβαια, ο κόσμος υποθέτει ότι στην τσάντα της έχει ένα κινητό τηλέφωνο, ώστε να μπορεί να τηλεφωνεί και να μιλά στα εγγόνια της, τα οποία λατρεύει», λέει χαρακτηριστικά η Marshall.
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.