CELEBRITIES

O David Beckham είναι ο μεγαλύτερος fan των Friends- Η φωτογραφία που ενθουσίασε τον "Chandler"


25 Ιουνίου 2020

O David Beckham είναι ο μεγαλύτερος fan των Friends- Η φωτογραφία που ενθουσίασε τον "Chandler"

Ο "Chandler" από τα «Φιλαράκια» από τότε που δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram πριν μερικούς μήνες είναι πολύ ενεργός και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες που θυμίζουν την αγαπημένη μας 90's σειρά.

Και ενώ όλοι μας περιμένουμε με ανυπομονησία το πολυπόθητο reunion των Friends, εκείνος αναδημοσίευσε μια φωτογραφία του David Beckham με τη σύζυγό του, Victoria. O λόγος είναι ότι ο σταρ του ποδοσφαίρου εμφανίζεται να φορά ένα T-shirt με τυπωμένη στάμπα μία σκηνή της σειράς με τους "Chandler" και Joey.

Μάλιστα, είχε προσθέσει και ένα emoji μιας πάπιας, που παραπέμπει στο κατοικίδιο που είχαν οι δύο συγκάτοικοι. Ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον εμβληματικό fun χαρακτήρα, Matthew Perry έγραψε στη λεζάντα: «Αυτός ο τύπος έχει πολύ καλό γούστο. Όποιος κι αν είναι»!

Φαίνεται πώς ο Beckham είναι μεγάλος φαν της κωμικής sit-com σειράς. Τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή, ξεπερνώντας το 1 εκατομμύριο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.