CELEBRITIES

O Keanu Reeves αποκτά νέο επάγγελμα και ενθουσιάζει τους fans


The Jennettes

20 Ιουλίου 2020

O Keanu Reeves αποκτά νέο επάγγελμα και ενθουσιάζει τους fans

Ηθοποιός, μουσικός, παραγωγός ταινιών και τώρα, συγγραφέας κόμικς!

Υπάρχει στα αλήθεια κάτι, που δεν μπορεί να κάνει ο Keanu Reeves; Όπως αποδεικνύεται, ο διάσημος ηθοποιός είναι πολυπράγμων και το νέο του εγχείρημα έχει ενθουσιάσει πολύ το κοινό του. Για την ακρίβεια, ο Keanu συνεργάζεται αυτό το διάστημα, με τον επιτυχημένο δημιουργό κόμικς των New York Times, Matt Kindt προκειμένου να δημιουργήσει μια συλλογή από κόμικς, η οποία θα αποτελείται από 12 τεύχη με τίτλο "BRZRKR". Ο Kindt έχει μεταξύ άλλων, εργαστεί πάνω στο "Spider-Man" και "Justice League of America". 

https://instagram.com/p/CCytCHfDbVA/

Εικονογραφημένα από τον Alessandro Vitti, τα κόμικς θα επικεντρώνονται σε έναν βίαιο ημίθεο, ο οποίος περιπλανιέται στη Γη για να βρει απαντήσεις γύρω από την ύπαρξή του. Το όνειρό του Keanu Reeves να γράψει κάποια στιγμή στη ζωή του κόμικς φαίνεται πως τώρα υλοποιείται, καθώς το πρώτο τεύχος του νέου του εγχειρήματος αναμένεται να βγει τον Οκτώβριο. 

Όπως αναφέρει ο ίδιος μάλιστα σε σχετική συνέντευξη, "Λατρεύω τα κόμικς από τότε που ήμουν παιδί και έχουν παίξει μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση της καλλιτεχνικής μου ματιάς". Μάλιστα, όπως επιβεβαιώνει και ο 55χρονος ηθοποιός, πρόκειται για "ένα όνειρο που βγαίνει αληθινό". 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.