CELEBRITIES

H φωτογραφία που «μαρτυρά» πως η Halle Berry είναι ξανά ερωτευμένη


The Jennettes

20 Ιουλίου 2020

H φωτογραφία που «μαρτυρά» πως η Halle Berry είναι ξανά ερωτευμένη

H Halle Berry συνήθως δημοσιεύει στο Instagram φωτογραφίες, στις οποίες απολαμβάνουμε να βλέπουμε το πόσο νέα και κομψή δείχνει. 

H 53χρονη ηθοποιός μάς έχει συνηθίσει σε αναρτήσεις, που δείχνουν το γυμνασμένο σώμα της ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει selfies χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αποδεικνύοντας πόσο εξαιρετική είναι η φυσική της ομορφιά. Ωστόσο, πριν λίγες ώρες, η star ανήρτησε ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό, το οποίο έχει εξάψει την περιέργεια των θαυμαστών της. 

Στην παρακάτω εικόνα, όπως μπορείτε να δείτε, ο φακός έχει εστιάσει στα πόδια της ηθοποιού, τα οποία βρίσκονται δίπλα σε ανδρικά.

https://instagram.com/p/CC2E_qTDX2b/

Τα ξένα μέσα μιλούν ήδη για νέα σχέση της ηθοποιού μετά τη συγκεκριμένη δημοσίευση. Απολαμβάνοντας μια χαλαρωτική Κυριακή, η Halle Berry αποφάσισε να κοινοποιήσει τον νέο της δεσμό, πιθανότατα μέσα από αυτή την τρυφερή φωτογραφία, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει περισσότερα για την ταυτότητα του μυστηριώδη άντρα. 

Η φωτογραφία έχει αποσπάσει περισσότερα από 122.500 likes ενώ σε πολλά σχόλια, το κοινό ζητάει από την ηθοποιό να γνωστοποιήσει περισσότερα στοιχεία για το νέο πρόσωπο στη ζωή της. Όπως είχε ομολογήσει πάντως η ίδια σε παλαιότερο Instagram live της, ήταν μόνη για τρία χρόνια και απολάμβανε αυτή την ήσυχη περίοδο στη ζωή της. Μένει να δούμε αν η ίδια δημοσιεύσει κάτι παραπάνω μετά τη συγκεκριμένη ανάρτηση, η οποία δείχνει ότι κάτι έχει αλλάξει αισθητά στη ζωή της. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.