ΣΤΙΛ

H Angelina Jolie με grecian chic εμφάνιση που θα αντιγράψουμε στις διακοπές


20 Ιουλίου 2020

H Angelina Jolie με grecian chic εμφάνιση που θα αντιγράψουμε στις διακοπές

H Angelina Jolie λατρεύει την απλότητα στα looks της και αγαπάει ιδιαιτέρως τα neutrals, με το λευκό και το μαύρο να αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος της γκαρνταρόμπας της. Στην πιο πρόσφατη εμφάνισή της επέλεξε ένα συγκλονιστικά κομψό φόρεμα με πιέτες και αρχαιοελληνική αισθητική.

O φακός την απαθανάτισε στο ηλιόλουστο Los Angeles με ένα πλισέ σύνολο, με ένα φόρεμα σε ιβουάρ απόχρωση με την υπογραφή του label The Row.

Το φόρεμα με την λαιμόκοψη και και τις πιέτες είε εντυπωσιακά bell sleeves που έδιναν στο σύνολο κίνηση και θεατρικότητα.

Το συνδύασε με μια oversized ζώνη και flats και δημιούργησε μια πολύ κομψή και καλοκαιρινή εμφάνιση με έντονο το αρχαιοελληνικό στοιχείο. Θα την αντιγράψουμε με την πρώτη ευκαιρία. Με δερμάτινα σανδάλια ή rope sandals, δηλαδή πέδιλα από σχοινί και χρυσά κοσμήματα για λάμψη. Ένα τέτοιο φόρεμα είναι ιδανικό για να αναδείξει το μάυρισμα μας στις διακοπές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.