CELEBRITIES

Pula: Η ξεχωριστή ιστορία πίσω από το όνομα του Labrador του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle


The Jennettes

4 Αυγούστου 2020

Pula: Η ξεχωριστή ιστορία πίσω από το όνομα του Labrador του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle λίγο μετά τον γάμο τους το 2018, υιοθέτησαν ένα μαύρο θηλυκό Labrador, του οποίου το όνομα μέχρι σήμερα παρέμενε άγνωστο. Ωστόσο, στο βιβλίο Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family αποκαλύφθηκε πρόσφατα από τους ανταποκριτές της βασιλικής οικογένειας, Omid Scobie και Carolyn Durand, ότι το αγαπημένο σκυλί του ζευγαριού ονομάζεται Pula και το όνομα αυτό κρύβει μια ξεχωριστή ιστορία πίσω του. 

Σύμφωνα με το βιβλίο, η επιλογή του ονόματος του Labrador έχει ξεχωριστή σημασία για το ζευγάρι, καθώς Pula ονομάζεται το επίσημο νόμισμα της Botswana, της αφρικανικής χώρας όπου πήγαν ο πρίγκιπας Harry με τη Meghan στο τρίτο ραντεβού της σχέσης τους. Στη γλώσσα Τswana, «pula» σημαίνει «βροχή» κι εφόσον η βροχή είναι σπάνια στη χώρα, θεωρείται πολύτιμη και σημάδι ευλογίας. 

https://instagram.com/p/CAgQfrilRN1/

Το ταξίδι είχε αποτελέσει έκπληξη για τη Meghan Markle ενώ βοήθησε το ζευγάρι ώστε να γνωριστεί καλύτερα και να δυναμώσει τη σχέση του. Η αγάπη που έχουν για τα ζώα και οι δυο τους, είναι γνωστή ενώ η Meghan έχει διασώσει πολλές φορές ζώα. Να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα, το όνομα του σκύλου παρέμενε άγνωστο, με το ζευγάρι να αστειεύεται πως «ο κόσμος συνεχίζει να καταλαβαίνει λάθος το όνομά της».  

Ο μικρός Archie φαίνεται πως λατρεύει κι εκείνος τα σκυλιά και γενικότερα, τα ζώα αφού οι γονείς του, του έχουν μάθει από πολύ νωρίς να έχει ιδιαίτερα αγάπη γι΄ αυτά, αλλά να δείχνει και τον απαραίτητο σεβασμό απέναντι στη φύση τους. Το αποκαλυπτικό βιβλίο Finding Freedom, που θα επικεντρώνεται στη ζωή του πριγκιπικού ζευγαριού, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.