CELEBRITIES

O φωτογραφικός φακός εντόπισε την Angelina Jolie για ψώνια με τον γιο της Pax όσο η διαμάχη της με τον Brad Pitt συνεχίζεται


The Jennettes

20 Οκτωβρίου 2020

 O φωτογραφικός φακός εντόπισε την Angelina Jolie για ψώνια με τον γιο της Pax όσο η διαμάχη της με τον Brad Pitt συνεχίζεται

Η Angelina Jolie μπορεί να βρίσκεται σε διαμάχη με τον Brad Pitt αλλά συνεχίζει τη ζωή της και αφιερώνει χρόνο στα παιδιά της. Το διαζύγιο του πρώην λαμπερού ζευγαριού ήταν η πιο hot είδηση στο Hollywood και συνεχίζει να μας απασχολεί μέχρι και σήμερα. Πλέον έχουν στραφεί στα δικαστήρια των ΗΠΑ για ένα σχέδιο επιμέλειας και όλα τα μέσα αναμένουν τις εξελίξεις.

O φωτογραφικός φακός εντόπισε την Angelina Jolie σε γνωστό μαγαζί ρούχων να κάνει ψώνια με τον 16χρονο γιό της, Pax. H ίδια για ακόμη μια φορά έκλεψε την παράσταση αφού ήταν πολύ κομψή. Φορούσε ένα μαύρο μακρύ φόρεμα, μαύρα loafers και είχε ανέμελα τα μαλλιά της. Φυσικά δεν αποχωρίστηκε στιγμή την μαύρη της μάσκα. Μαμά και γιος απόλαυσαν τα ψώνια τους ενώ ο φωτογραφικός φακός δεν σταμάτησε να την απαθανατίζει σε κάθε τους βήμα.

https://instagram.com/p/CGjz1qaHCtb

Όλα τα μέσα είναι στραμμένα επάνω της αφού θέλουν να βλέπουν πώς είναι η ψυχολογία της τώρα που βρίσκεται στο πιο έντονο στάδιο της διαμάχης της με τον Brad Pitt.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.