CELEBRITIES

Το κρυφό μήνυμα πίσω από τη throwback φωτογραφία της Salma Hayek που δημοσίευσε στο Instagram πριν λίγες ώρες


The Jennettes

6 Νοεμβρίου 2020

Το κρυφό μήνυμα πίσω από τη  throwback φωτογραφία της Salma Hayek που δημοσίευσε στο Instagram πριν λίγες ώρες

H Salma Hayek φροντίζει να ενημερώνει τους θαυμαστές της σχετικά με ποιες ασχολίες επιλέγει να κάνει στην καθημερινότητά της, ανεβάζοντας posts με προσωπικές της στιγμές είτε στην πισίνα του σπιτιού της, είτε φορώντας τη νέα Halloween στολή της. 

Αυτή τη φορά, η 54χρονη ηθοποιός σκέφτηκε να μοιραστεί μια throwback φωτογραφία από μία εντυπωσιακή της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Εάν παρατηρήσετε μάλιστα, καλύτερα τo post, θα καταλάβετε ότι υπάρχει ένα κρυφό μήνυμα πίσω από τη φωτογραφία που έρχεται από το παρελθόν. 

 

Αποτελώντας μία από τις stars, που δυσκολεύονται να κρύψουν τα συναισθήματά τους, η Hayek μοιράστηκε τη συγκεκριμένη ανάρτηση με τον κόσμο για να ευχηθεί με αυτό τον ξεχωριστό τρόπο, καλά αποτελέσματα στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. Όπως επισημαίνει μάλιστα, "ελπίζει αυτή τη φορά το μπλε να φέρει καλή τύχη" και να οδηγήσει στη νίκη τον Joe Biden, καθώς είναι μία από τις stars, που δεν διστάζουν να πάρουν θέση ανοιχτά και να δηλώσουν δημοσίως ποιο είναι το πρόσωπο, που θα έπρεπε να κερδίσει στις φετινές εκλογές της χώρας. 

Η Salma Hayek είναι μία από τις ηθοποιούς, που φημίζονται για τον αυθορμητισμό τους, και φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγει να μοιραστεί την προσωπική της άποψη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ένα ακόμη δυνατό της σημείο, είναι ότι δεν φοβάται να τσαλακώσει την εικόνα της, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες της χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Γι΄ αυτούς τους λόγους λοιπόν, γίνεται ακόμη και πιο όμορφη στα μάτια μας!

Δείτε ακόμη: Η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της 53χρονης Salma Hayek σε 10 φωτογραφίες χωρίς makeup 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.