CELEBRITIES

H Emily Ratajkowski ποζάρει ολόγυμνη στο ντους σε προχωρημένη εγκυμοσύνη


The Jennettes

11 Δεκεμβρίου 2020

H Emily Ratajkowski ποζάρει ολόγυμνη στο ντους σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Η Emily Ratajkowski διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης και δεν σταματά να μοιράζεται στιγμές και φωτογραφίες με τους θαυμαστές της. Το 29χρονο πασίγνωστο μοντέλο και ο σύζυγός της Sebastian Bear-McClard περιμένουν μέσα στο 2021 το πρώτο παιδί τους

Αντίθετα από ότι θα περίμενε κανείς, η Emrata συνεχίζει να ποζάρει γυμνή και αποδεικνύει πόσο αγαπά το σώμα της και πόσο άνετα αισθάνεται σε κάθε περίοδο της ζωή της.

Έτσι δεν δίστασε να κάνει για ακόμα μια φορά έκπληξη στους ακόλουθους της στο Instagram και να τους χαρίσει μια γυμνή φωτογραφία της στο ντους μπροστά από τον καθρέφτη."Popped" έγραψε στη λεζάντα της εικόνας που συγκέντρωσε αμέσως πάνω από 1 εκατομμύριο likes.

Δεν είναι όμως το πρώτο γυμνό που μοιράζεται με φουσκωμένη κοιλίτσα, στην 'όμορφη περίοδο που αγκαλιάζει το νέο της σώμα και προετοιμάζεται για την μητρότητα.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.