CELEBRITIES

O Elliot Page υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από την Emma Portner


The Jennettes

27 Ιανουαρίου 2021

O Elliot Page υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από την Emma Portner

O πρωταγωνιστής του «Juno» Elliot Page και η χορεύτρια Emma Portner παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 2018. Μετά από τρία χρόνια γάμου ο Page υπέβαλε λίαν προσφάτως αίτηση διαζυγίου στο δικαστήριο του Manhattan, σύμφωνα με όσα έγραψε το TMZ. 

Πριν δύο μήνες το όνομα του Elliot Page είχε κατακλύσει τα πρωτοσέλιδα καθώς αποφάσισε να δηλώσει τον εαυτό του ως trans άνδρα. Το γεγονός αυτό δεν φάνηκε να επηρεάζει τη σχέση με τη σύζυγό του, η οποία δήλωσε δημόσια την πλήρη στήριξη της, μοιράζοντας και εκείνη το γράμμα του Page προς τον κόσμο για τη νέα του ταυτότητα. «Είμαι τόσο περήφανη για τον @elliotpage. Η εκκεντρικότητα των Trans ανθρώπων και τα non-binary αρχεία είναι ένα δώρο γι’ αυτόν τον κόσμο». 

Το γράμμα αυτό που μοιράστηκε στο Instagram ο star του Umbrella Academy, ξεκινούσε λέγοντας πως το όνομα του είναι Elliot Page και οι αντωνυμίες που θα αναφέρονται σε εκείνον από εδώ και πέρα είναι «αυτός» και «εκείνοι». Συνέχισε με το πόσο τυχερός αισθάνεται που το γράφει επιτέλους αυτό και κατάφερε να φτάσει σε αυτό το σημείο της ζωής του. 

Μίλησε ακόμα για το πόσο ευγνώμων είναι γι’ αυτούς που τον στήριξαν και τον βοήθησαν: «Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο διαφορετικά επιτέλους αισθάνομαι, είμαι ερωτευμένος με το ποιος πραγματικά είμαι, αρκετά για να επιδιώξω να φτάσω στον πραγματικό εαυτό μου. Πολλοί άνθρωποι στην trans κοινότητα με έχουν εμπνεύσει απεριόριστα. Σας ευχαριστώ για το κουράγιο, την γενναιοδωρία και την ακούραστη δουλειά για να μετατρέψετε αυτόν τον κόσμο σε ένα μέρος περισσότερο ευαισθητοποιημένο που να τους περιλαμβάνει όλους».

Ο ηθοποιός αφού κατηγόρησε τους πολιτικούς αρχηγούς ότι «έχουν αίμα στα χέρια τους» που ποινικοποίησαν την υγειονομική περίθαλψη των trans ατόμων, επέλεξε να κλείσει το γράμμα του με την υπόσχεση να κάνει ό,τι μπορεί για τους ανθρώπους που περνάνε όσα κι αυτός. «Αγαπώ το να είμαι trans. Kαι αγαπώ το να είμαι εκκεντρικός. Και όσο περισσότερο μένω κοντά και αγκαλιάζω πλήρως το ποιος είμαι, τόσο περισσότερο ονειρεύομαι, τόσο περισσότερο η καρδιά μου μεγαλώνει και τόσο περισσότερο ευημερώ. Σε όλους τους trans ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρενόχληση, ταπείνωση, κακοποίηση και την απειλή βίας καθημερινά: Σας βλέπω, σας αγαπώ και θα κάνω τα πάντα για να αλλάξω αυτόν τον κόσμο προς το καλύτερο»

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.