CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας Harry θα επιστρέψει στην Αγγλία για τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ χωρίς τη Meghan Markle


The Jennettes

4 Φεβρουαρίου 2021

Ο πρίγκιπας Harry θα επιστρέψει στην Αγγλία για τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ χωρίς τη Meghan Markle

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, μπορεί τα σχέδια της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry για την επόμενη επίσκεψή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο να έχουν παγώσει λόγω της πανδημίας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το ταξίδι δεν θα γίνει. Άλλωστε η βασίλισσα Ελισάβετ θα γιορτάσει τα 95α γενέθλια και ο Δούκας του Εδιμβούργου τα 100α γενέθλια, αντίστοιχα. 

Ο πρίγκιπας Harry σχεδιάζει το ταξίδι της επιστροφής του στο Λονδίνο αλλά όλα δείχνουν ότι δεν θα συνοδεύεται από τη σύζυγό του, Meghan Markle. Η Μeghan σύμφωνα με τα μέσα έχει κάποιους ενδοιασμούς αφού ο Archie είναι πολύ μικρός και μάλλον θα μείνει πίσω για να τον φροντίζει.

Η τελευταία επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού στη γενέτειρα του 36χρονου πρίγκιπα ήταν τον Απρίλιο του 2020. "Ο Harry θέλει να επιστρέψει για τα γενέθλια της βασίλισσας και του πρίγκιπα Φίλιππου”, τονίζει η πηγή στη Daily Mail. “Φαίνεται πιο πιθανό να το κάνει μόνος του. Αν η Meghan επιστρέψει, η αίσθηση είναι ότι θα υπερνικήσει την περίσταση".

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.