CELEBRITIES

Oprah Winfrey: H Μeghan Markle και o πρίγκιπας Harry σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη


The Jennettes

16 Φεβρουαρίου 2021

Oprah Winfrey: H Μeghan Markle και o πρίγκιπας Harry σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη

H Μeghan Markle και o Πρίγκιπας Harry πρόκειται να δώσουν μια συνέντευξη διάρκειας 90 λεπτών, στην Oprah Winfrey. Η συνέντευξη, με τίτλο «Oprah with Meghan and Harry», θα προβληθεί στο αμερικανικό δίκτυο CBS στις 7 Μαρτίου και θα επικεντρωθεί κυρίως στην δούκισσα του Sussex, η οποία θα μιλήσει για τα πάντα «από το πώς είναι να μπαίνεις στη βασιλική οικογένεια, αλλά και για τον γάμο και την μητρότητα, την φιλανθρωπική εργασία και το πώς χειρίζεται την ζωή της υπό έντονη δημόσια πίεση».

Το βασιλικό ζεύγος θα μιλήσει για την απόφασή τους να μεταβούν στις ΗΠΑ μετά το Megxit αλλά και για τις «ελπίδες και τα όνειρά τους για την οικογένειά τους» αποκάλυψε εκπρόσωπος του CBS. Οι αποκαλύψεις αναμένεται να προκαλέσουν αντιδράσεις στο παλάτι όπως συνέβη με την περίπτωση του πρίγκιπα Άντριου το 2019 αλλά και με τη συνέντευξη της πριγκίπισσας Diana το 1995.

Από την άλλη όμως, η συνέντευξη αυτή είναι η τελευταία σε μια σειρά από προσεκτικά σχεδιασμένες κινήσεις δημοσιότητας του πρίγκιπα Harry και της Μeghan Markle ενώ η είδηση έρχεται περίπου 24 ώρες μετά την ανακοίνωσή τους πως περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Κι ενώ η απόφαση των Μeghan Markle και Harry μοιάζει με έκπληξη καθώς οι δυο τους είχαν κάνει γνωστό ότι θέλουν να διασφαλίσουν την ιδιωτικότητά τους, η επιλογή της Oprah Winfrey δεν είναι και τόσο τυχαία. Η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια ήταν καλεσμένη στον βασιλικό γάμο τους το 2018 και τώρα ζει σε μικρή απόσταση από το αρχοντικό του βασιλικού ζευγαριού στην Καλιφόρνια.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.