CELEBRITIES

Alec και Hilaria Baldwin: Έγιναν γονείς για έκτη φορά


The Jennettes

2 Μαρτίου 2021

Alec και Hilaria Baldwin: Έγιναν γονείς για έκτη φορά
Ο Alec Baldwin και η σύζυγός του, Hilaria, καλωσόρισαν το έκτο μέλος της οικογένειας τους χθες και το ανακοίνωσαν μέσα από μια δημοσίευση στο Instagram.

Ο Alec Baldwin και η σύζυγός του, Hilaria, καλωσόρισαν το έκτο μέλος της οικογένειας τους χθες και το ανακοίνωσαν μέσα από μια δημοσίευση στο Instagram.

Τη Δευτέρα, η Hilaria μοιράστηκε μια φωτογραφία του νεογέννητου τους, που τραβήχτηκε από τον σύζυγό Alec, στο Instagram, γράφοντας τον αριθμό «7» και μια κόκκινη καρδιά emoji. 

Η νέα προσθήκη έρχεται μήνες μετά τη γέννηση του γιου Eduardo «Edu» Pao Lucas, τον Σεπτέμβριο του 2020.

Το ζευγάρι μοιράζεται τους γιους Edu, Romeo Alejandro David, 2, Leonardo Ángel Charles, 4, και Rafael Thomas, 5, συν την κόρη Carmen Gabriela, 7. Ο Alec είναι επίσης μπαμπάς της 25χρονης κόρης Ireland.

Μιλώντας με το PEOPLE τον Νοέμβριο, η Hilaria είπε ότι «στην περίοδο του COVID, νιώθω ότι έχουμε τελειώσει» την επέκταση της οικογένειάς τους. 

«Όλοι μου κάνουν αυτή την ερώτηση. Δεν ξέρω. Έχω πει στο παρελθόν ότι τελείωσα όταν δεν είχα τελειώσει. Νομίζω, τώρα, πως είμαι τόσο κουρασμένη», εξήγησε τότε. «Και νιώθω ότι, μόνο με τον COVID, είναι απλώς τρέλα».

Η Hilaria είπε επίσης ότι τα παιδιά της την ρωτούν συνεχώς πότε κάποιο άλλο αδελφάκι θα ενταχθεί στην οικογένεια.

«Τα παιδιά μου είναι συνηθισμένα σε νέα αδέλφια, οπότε ρωτάνε ήδη, "Πότε θα έρθει το επόμενο;"», είπε γελώντας. «Και τους λέω, "Παιδιά, εσείς και ολόκληρος ο κόσμος πρέπει να σταματήσετε να με ρωτάτε αυτό!"».

«Ωστόσο, ήταν πραγματικά υπέροχοι. Αγαπούν τον Edu. Αγαπούν τα μωρά», πρόσθεσε η Hilaria. 

«Είναι πραγματικά εκπληκτικό να τα παρακολουθώ γιατί ξέρω ότι πρόκειται να είναι το είδος των ενηλίκων που είναι αληθινά καλοί με τα παιδιά, επειδή γνωρίζουν τόσα πολλά».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.