CELEBRITIES

Jennifer Aniston: Μας δείχνει τα καλλίγραμμα πόδια της στη νέα της φωτογραφία


The Jennettes

20 Απριλίου 2021

Jennifer Aniston: Μας δείχνει τα καλλίγραμμα πόδια της στη νέα της φωτογραφία
Η Jennifer Aniston ήταν εκπληκτική σε μία φωτογραφία που ανέβασε τη Δευτέρα από τα γυρίσματα της σειράς «The Morning Show» της Apple TV σε ένα δυναμικό μαύρο κοστούμι, που ζηλέψαμε.

Η Jennifer Aniston ήταν εκπληκτική σε μία φωτογραφία που ανέβασε τη Δευτέρα από τα γυρίσματα της σειράς «The Morning Show» της Apple TV, φορώντας ένα δυναμικό μαύρο κοστούμι που ζηλέψαμε.

H φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, φαίνεται πως είχε μεγάλη επιτυχία και αντίκτυπο στο κοινό της. Η 52χρονη κάθεται σε μια καρέκλα γραφείου ενώ ξαπλώνει προς τα πίσω και δείχνει τα πόδια της. «Και είναι μόνο Δευτέρα», έγραψε στη λεζάντα, υπονοώντας ότι ήταν κουρασμένη.

Ωστόσο, οι θαυμαστές είχαν άλλη άποψη. Η Gwyneth Paltrow σχολίασε από κάτω: «Αλλά έχεις πόδια για μέεερες», υπονοώντας πόσο καλλίγραμμα και μακριά είναι τα πόδια της star. Κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Αυτό το outfit σκοτώνει, ουάου!». 

Πολλοί απλά δεν μπορούσαν παρά να εκφράσουν τη χαρά τους για την επιστροφή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Φαίνεσαι πανέμορφη, όπως πάντα! Σε χάσαμε!», σχολίασε κάποιος άλλος. 

Η Aniston ήταν απασχολημένη από τότε που ξεκίνησαν και πάλι τα γυρίσματα για την επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή της, «The Morning Show». Πρόσφατα επανενώθηκε με τα «Φιλαράκια», για να κινηματογραφήσει ένα ειδικό επεισόδιο, το οποίο αναμφίβολα θα ενθουσιάσει τους θαυμαστές.

Ενώ ήταν απασχολημένη με τη δουλειά, η ηθοποιός έλαβε πρόσφατα κάποια καλά νέα, καθώς θα γίνει μεγάλη θεία φέτος! Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι η Eilish Melick, κόρη του αδελφού της Jennifer, John Mellick III, είναι έγκυος με το πρώτο της μωρό. Η Eilish και ο σύζυγός της, Sean Nebbia, μοιράστηκαν τα χαρούμενα νέα τους τον Δεκέμβριο, ποζάροντας μαζί με τις εικόνες υπερήχων τους. 

Η Jennifer ήταν το μόνο παιδί που γεννήθηκε από Nancy Dow και τον John Aniston, αλλά έχει δύο ετεροθαλή αδέλφια. Ο John Mellick III είναι ο γιος της Nancy από τον πρώτο της γάμο με τον συγκάτοικο της, John T. 'Jack' Melick Jr.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.