CELEBRITIES

Η Τζένη Μπαλατσινού εύχεται Καλό Μήνα αγκαλιά με τον Βασίλη Κικίλια


The Jennettes

1 Μαΐου 2021

Η Τζένη Μπαλατσινού εύχεται Καλό Μήνα αγκαλιά με τον Βασίλη Κικίλια
Η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instgram, όπου ποζάρει  αγκαλιά με τον αγαπημένο της Βασίλη Κικίλια και εύχεται Καλό μήνα και Καλή Ανάσταση. 

Η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instgram, όπου φωτογραφίζεται αγκαλιά με τον αγαπημένο της, Βασίλη Κικίλια και εύχεται Καλό μήνα και Καλή Ανάσταση. 

Κάτω από την ανάρτηση, η ίδια έγραψε: «Καλό μήνα! Εύχομαι σύντομα να αγκαλιάζουμε και να φιλάμε τους ανθρώπους που αγαπάμε και να μην ανταλλάσουμε τις ευχές μας μέσω zoom. Σήμερα ας πούμε συγγνώμη εκεί που χρειάζεται και ας κάνουμε ειρήνη με το μέσα μας. Καλή Ανάσταση σε όλους και σε όλες! 🙏🏻🙌 #ελευθερία»

Το ζευγάρι αντάλλαξε διαδικτυακές ευχές με τους αγαπημένους του ανθρώπους, καθώς η πανδημία δεν επιτρέπει την δια ζώσης επικοινωνία. Ωστόσο, και οι δύο δείχνουν ιδιαίτερα χαρούμενοι και πως να μην είναι άλλωστε, αφού αυτό θα είναι τo πρώτο Πάσχα με τον γιο τους, Παναγιώτη-Αντώνη, ο οποίος είναι πλέον 4 μηνών. Κοντά τους θα έχουν και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο, ενώ η Αμαλία δεν κατάφερε να έρθει και θα παραμείνει στην Αμερική για τις γιορτές. 

Δείτε ακόμη: Οι ομορφότερες στιγμές της Τζένης και του Βασίλη

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.