CELEBRITIES

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Περιμένει το δεύτερο παιδί του με την Mariah Riddlesprigger


The Jennettes

13 Μαΐου 2021

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Περιμένει το δεύτερο παιδί του με την Mariah Riddlesprigger
Η μακροχρόνια σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Mariah Riddlesprigger, ανακοίνωσε ότι το ζευγάρι περιμένει το δεύτερο μωρό τους.

Η μακροχρόνια σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Mariah Riddlesprigger, ανακοίνωσε ότι το ζευγάρι περιμένει το δεύτερο μωρό τους.

Χαρμόσυνα νέα για τον Έλληνα αθλητή του NBA!

Περίπου δεκαπέντε μήνες μετά τη γέννηση του Liam Charles, η κοπέλα του Γιάννη, Mariah, ανακοίνωσε την είδηση με μια ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram την Τετάρτη το απόγευμα, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

«Ω και ξέχασα να αναφέρω ότι το μωρό #2 είναι στο δρόμο και εγώ έχω πάρει ακόμη περισσότερα μαθήματα ζωής!», είπε. «Τα παιδιά μου είναι η μεγαλύτερη ευλογία μου και το μεγαλύτερο μάθημά μου!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah (@sincerelyymariah)

«Ο γιος μου είναι ο σκοπός μου. Ξέρω ότι είναι μια κλισέ δήλωση, αλλά είναι η αλήθεια. Το να γίνω μαμά με βοήθησε να συνειδητοποιήσω για όσα είμαι ικανή, σωματικά, ψυχικά και συναισθηματικά. Με δίδαξε περισσότερα για την υπομονή, την επιμονή και το πάθος τους τελευταίους 15 μήνες. Όμως, το πιο σημαντικό είναι ότι άνοιξε τα μάτια μου στις πραγματικές δυνατότητές μου. Το έκανα μέσα από τα ξενύχτια, τον πόνο των δοντιών και την γκρίνια. Και σε αυτό το σημείο νιώθω ανίκητη», πρόσθεσε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah (@sincerelyymariah)

«Ο λόγος που αποφάσισα να το ανακοινώσω την Ημέρα της Μητέρας είναι πολύ σημαντικός και ιδιαίτερος για μένα! Πέρυσι αγωνιζόμουν, ένιωθα ανεπαρκής και ανίκανη να είμαι η μαμά στον μικρό μου! Ήταν μία από τις πιο δύσκολες στιγμές που έχω βιώσει ποτέ, αλλά το καθημερινό ξύπνημα με τον Liam με έκανε να το ξεπεράσω!», είπε η νέα μαμά. 

Ενώ συνέχισε: «Δούλεψα με τον εαυτό μου και υποσχέθηκα ότι θα γίνω καλύτερη για μένα και την οικογένειά μου! Πριν από έναν χρόνο ήταν μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου και σήμερα γιορτάζω την ανάπτυξη. Εκπληρώνω τα όνειρά μου και μεγαλώνω τα μωρά μου! Τον Liam και το δεύτερο μωρό, σας ευχαριστώ που μου δώσατε σκοπό».

Ο Greek Freak, ο ηγέτης των Milwaukee Bucks, προετοιμάζεται επίσης για τα playoffs του NBA 2021. Η ομάδα του κατατάσσεται τρίτη στο Ανατολικό Συνέδριο με τρεις αγώνες στην κανονική σεζόν.

Με το καλό να υποδεχθούν το δεύτερο μωράκι τους!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/giannis_an3

Δείτε ακόμη: Οι 20 διάσημες που ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη τους στο Instagram

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.