CELEBRITIES

Archie: Ο γιος της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη νέα σειρά του μπαμπά του


The Jennettes

26 Μαΐου 2021

Archie: Ο γιος της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη νέα σειρά του μπαμπά του
Ο γιος της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry και σύντομα μεγάλος αδερφός, o Archie απολαμβάνει τη ζωή στην California. Ο Archie, ο οποίος έγινε 2 νωρίτερα αυτό το μήνα, έκανε μία γρήγορη εμφάνιση στη νέα εκπομπή  της AppleTV + και του μπαμπά Harry, «The Me You Can't See», σε συνεργασία με την Oprah Winfrey. Στο στιγμιότυπο αυτό, ο μικρός κάνει κούνια μαζί με τον μπαμπά του.

Ο γιος της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry και σύντομα μεγάλος αδερφός, o Archie απολαμβάνει τη ζωή στην California.

Ο Archie, ο οποίος έγινε 2 νωρίτερα αυτό το μήνα, έκανε μία γρήγορη εμφάνιση στη νέα εκπομπή  της AppleTV + και του μπαμπά Harry, «The Me You Can't See», σε συνεργασία με την Oprah Winfrey. Στο στιγμιότυπο αυτό, ο μικρός κάνει κούνια μαζί με τον μπαμπά του.

Ο 36χρονος Πρίγκιπας Harry μίλησε για την παιδική του ηλικία στη σειρά, αποκαλύπτοντας ότι ο πατέρας του Πρίγκιπας Κάρολος θα του έλεγε να «παίξει το παιχνίδι» όταν αντιμετώπιζε τις δυσκολίες της ζωής του βασιλικού τρόπου ζωής.

«Ο πατέρας μου μου έλεγε όταν ήμουν νεότερος, «Λοιπόν, ήταν έτσι για μένα, οπότε θα είναι έτσι και για σένα». Αυτό δεν έχει νόημα, απλώς και μόνο επειδή υποφέρατε, αυτό δεν σημαίνει ότι τα παιδιά σας πρέπει να υποφέρουν, στην πραγματικότητα το αντίθετο. Εάν υποφέρατε, κάντε ό, τι μπορείτε για να βεβαιωθείτε ότι οποιεσδήποτε αρνητικές εμπειρίες κι αν έχετε, μπορείτε να κάνετε σωστό το για τα παιδιά σας. Δεν έχουν να κάνουν όλα αυτά με το να σπάσει ο κύκλος; Δεν πρέπει να βεβαιωθούμε ότι η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται;», εξομολογήθηκε ο Δούκας του Sussex.

Ο Πρίγκιπας Harry είπε ότι όταν καλωσόρισε στη ζωή του τον Archie, ένιωσε ότι έπρεπε να παραιτηθεί από τη βασιλική ζωή.

«Είχα τότε έναν γιο, στον οποίο θα προτιμούσα να είμαι αποκλειστικά επικεντρωμένος, παρά κάθε φορά που κοιτάζω στα μάτια του να αναρωτιέμαι αν η γυναίκα μου θα καταλήξει σαν τη μητέρα μου και θα πρέπει να τον φροντίσω μόνος μου. Αυτός ήταν ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για να φύγω, το ότι ένιωθα παγιδευμένος και ελεγχόμενος από το φόβο. Τόσο από τα μέσα ενημέρωσης όσο και από το ίδιο το σύστημα, το οποίο ποτέ δεν ενθάρρυνε τη συζήτηση για αυτό το είδος τραύματος. Σίγουρα, τώρα δεν θα εκφοβιστώ ποτέ πια για να σιωπήσω».

Ο Πρίγκιπας Harry είπε ακόμα ότι θέλει να διασφαλίζει τη μεταβίβαση της κληρονομιάς της αείμνηστής μητέρας του στον γιο του. Μία φωτογραφία της Πριγκίπισσας Diana, η οποία πέθανε τραγικά σε ηλικία 36 ετών σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι το 1997, κρέμεται επί του παρόντος στο βρεφικό δωμάτιο του Archie στο σπίτι τους στο Montecito.

«Έβαλα μια φωτογραφία της στο παιδικό δωμάτιο του και ήταν μια από τις πρώτες λέξεις που είπε. Εκτός από το «μαμά», «μπαμπά»,  είπε «γιαγιά Diana». Είναι το πιο γλυκό πράγμα, αλλά την ίδια στιγμή, με κάνει να λυπάμαι πολύ γιατί έπρεπε να είναι εδώ. Μακάρι να μπορούσε να γνωρίσει την Meghan. Μακάρι να ήταν κοντά στον Archie».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.