H Jeanne Damas στην Αθήνα για το show του Dior

H Jeanne Damas στην Αθήνα για το show του Dior

Η Jeanne Damas είναι μία από τις αγαπημένες μας Γαλλίδες, ιέρειες του στιλ.

Ένα γνήσιο It Girl. Γνωστή για το απαράμιλλα κομψό στιλ της, την θηλυκότητα και τον αισθησιασμό που δεν προκαλεί, και φυσικά τα elegant σύνολά της.

Η Jeanne Damas έχει μία δική της αισθητική που αποπνέει ρετρό αέρα και θεωρείται είδωλο του στιλ από όλες τις γυναίκες οι οποίες αντλούν από την Damas, ιδέες για σύνολα με γαλλική φινέτσα. H Damas δίνει το παρών σε κάθε επίδειξη μόδας του οίκου Dior και έτσι δεν θα μπορουσε να λείπει από την front row του αποψινού show στην Αθήνα για την συλλογή Cruise 2022, που θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο.

Η Γαλλίδα μοιράστηκε την πρώτη της φωτογραφία από την Αθήνα, λίγες μόλις ώρες πριν το show. Συγκεκριμένα πόζαρε με φόντο την θάλασσα από το ξενοδοχείο όπου διαμένει. 

Φορά λευκό παντελόνι και λευκό bodysuit με το λογότυπο του οίκου Dior σε καφέ αποχρώσεις. Το look ολοκληρώνει ένα ζευγάρι κόκκινες εσπαντρίγες και μαύρα γυαλιά ηλίου.

Η διάσημη fashionista θα παραβρεθεί στο αποψινό show του οίκου στην χώρα μας και ανυπομονούμε να δούμε τι θα φορέσει για την περίσταση! Το σίγουρο είναι ότι θα δείχνει υπέρκομψη μέσα σε κάποιο σύνολο δια χειρός Maria Grazia Chiuri. 

Δείτε ακόμη: Dior Cruise 2021

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.