CELEBRITIES

Tι προτίμησε να κάνει η Elizabeth αντί να πάει στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Diana


The Jennettes

2 Ιουλίου 2021

Tι προτίμησε να κάνει η Elizabeth αντί να πάει στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Diana
Tι προτίμησε να κάνει η Elisabeth αντί να πάει στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Diana

Χθες, 1η Ιουλίου η πριγκίπισσα Diana θα έκλεινε τα 60 της χρόνια. Με αφορμή λοιπόν την επέτειο γενεθλίων της κατασκευάστηκε ένα άγαλμα προς τιμή της. Στην εκδήλωση για τα αποκαλυτπήρια του όμως δεν ήταν ούτε ο πρώην σύζυγός της, ούτε η μητέρα του. Το παρών έδωσαν οι δύο γιοι της πρίγκιπας Harry και πρίγκιπας William. Που βρισκόταν όμως η βασίλισσα Elizabeth την ώρα των αποκαλυπτηρίων;

Κι αν σας λέγαμε ότι παρακολουθούσε show με άλογα;

Μετά την πολυήμερη επίσκεψή της στη Σκωτία, η βασίλισσα Εlizabeth εντοπίστηκε στο Windsor της Αγγλίας να παρακολουθεί το φετινό Royal Windsor Horse Show. Η αγάπη της για τα άλογα και την ιππασία είναι γνωστή, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να ιππεύει και η ίδια ακόμα και στα 95 της χρόνια.

Η Αυτού Μεγαλειότητα της καθόταν στην μπροστινή σειρά και φορούσε ένα κομψό μαντό σε τιρκουάζ απόχρωση. Στην εκδήλωση την συνόδευσε ο Penny Romsey, ο πρώην οδηγός του αείμνηστου πρίγκιπα Φιλίππου.

Αυτή η εκδήλωση έρχεται μετά την τελευταία της επίσκεψη στη Σκωτία για τη Βασιλική Εβδομάδα νωρίτερα το πρωί, κατά τη διάρκεια της οποίας η βασίλισσα επισκέφθηκε το Ινστιτούτο Κλιματικής Αλλαγής του Εδιμβούργου (ECCI) στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου για να μάθει περισσότερα σχετικά με το έργο του οργανισμού για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής. Μαζί της από την κόρη της, πριγκίπισσα Άννα, η οποία είναι καγκελάριος του πανεπιστημίου από το 2011.

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.