CELEBRITIES

Αntonio Βanderas: H πρώτη του φωτογραφία από την Θεσσαλονίκη


The Jennettes

8 Ιουλίου 2021

Αntonio Βanderas: H πρώτη του φωτογραφία από την Θεσσαλονίκη
Ο Αntonio Βanderas μοιράστηκε την πρώτη του φωτογραφία από την Θεσσαλονίκη

Τα γυρισμάτα της ταινίας «The Enforcer» με πρωταγωνιστή τον Αntonio Βanderas πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες στην Θεσσαλονίκη. Ο Ισπανός σταρ που βρίσκεται στη χώρα μας, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media.

Στη φωτογραφία, που έχει τραβηχτεί από τα σκηνικά που στήθηκαν στη ΔΕΘ, βλέπουμε τον 60χρονο Banderas παρέα με τον Αυστραλό σκηνοθέτη της ταινίας Richard Hughes να χαρίζουν το πιο εγκάρδιο χαμόγελό τους στον φακό. «Γύρισμα στη Θεσσαλονίκη. Ησυχία στο πλατό!», έγραψε στη λεζάντα της κοινής τους φωτογραφίας.

Το σκηνικό στον χώρο του Μουσείου στη ΔΕΘ προσαρμόστηκε ώστε να θυμίζει Μαϊάμι, φέροντας τη σφραγίδα του σκηνοθέτη, Richard Hughes.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο Αntonio Βanderas κατεβαίνει από τα σκαλιά της εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών και διασχίζει το δρόμο προκειμένου να φτάσει στο Βarracunda, το οποίο είναι παρκαρισμένο απέναντι.

Ο δημοφιλής ηθοποιός έφτασε στο σημείο των γυρισμάτων με τον κόσμο να τον χειροκροτεί θερμά και να τραβά συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο.

Δείτε ακόμη:

14 διάσημοι που έκαναν το εμβόλιο κατά της Covid-19

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.