CELEBRITIES

The Queen Mother: Η Naomi Campbell αποδεικνύει την κυριαρχία της στην τελευταία της συνέντευξη


The Jennettes

30 Αυγούστου 2021

The Queen Mother: Η Naomi Campbell αποδεικνύει την κυριαρχία της στην τελευταία της συνέντευξη

H Naomi Campbell, η θρυλική «μαύρη γαζέλα» της μόδας που έχει εμπνεύσει τους μεγαλύτερους σχεδιαστές μόλις έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό The Cut και μίλησε για όλα. Λίγο μετά την γέννηση της κόρης της, η 51χρονη star του modeling περνά μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της. Παραμένει λαμπερή και πλέον είναι πιο συνειδοποιημένη από ποτέ.

Ο αντίκτυπος της Naomi είναι αδιαμφισβήτητος, μεγάλης έκτασης και συνεχής. Πριν από εκείνη οι πασαρέλες ήταν ένας πολύ «λευκός» και «στενός» χώρος. Πλέον η Naomi είναι κάτι περισσότερο ​​από το πιο διάσημο supermodel. Είναι μια σούπερ ηρωίδα με υπερδυνάμεις. Από τότε που τα θρυλικά, πλέον, πόδια της έκαναν το πρώτο τους βήμα στην πασαρέλα στο Παρίσι, μέχρι και σήμερα, η κυριαρχία της παραμένει αδιαμφισβήτητη.

«Δεν μου αρέσει η στασιμότητα. Δεν είναι αυτό που είμαι. Δεν είναι η ενέργεια με την οποία γεννήθηκα». «Δεν προσπαθώ να μιλήσω για το παρελθόν. Θα μιλήσω για το παρόν... μπροστά », δηλώνει.

«Έχω παρεξηγηθεί πολλές φορές. Απλώς πρέπει να συνεχίσω προς τα μπροστά». Δεν θα επιτρέψει σε κανέναν και τίποτα να την απομακρύνει από την πορεία της. Η άλλη υπερδύναμή της: «Είμαι ανοιχτή στις προκλήσεις που σου φέρνει η ζωή». Μιλώντας για τον εαυτό της και όλα αυτά που έχει επιτύχει στην τεράστια καριέρα της στη μόδα λέει: «Δίνω με καλή πρόθεση. Πάντα. Δίνω καλή ενέργεια. Μην προσπαθείς να με χρησιμοποιήσεις. Μην προσπαθείς. Μπορεί να πάρεις κάτι από μένα. Μπορεί να πάρεις ένα κομμάτι μου για ένα δευτερόλεπτο, αλλά δεν θα με πάρεις ποτέ ξανά ».

Τι την κάνει να νιώθει τόσο καλά; Μα φυσικά τα ταξίδια. «Νιώθω ότι τα ταξίδια έχουν σώσει τη ζωή μου με πολλούς τρόπους. Δεν φοβάμαι τον κόσμο. Βλέπω τον κόσμο ως ένα αισιόδοξο όνειρο», λέει, προσθέτοντας ότι τα ταξίδια ήταν ο μεγαλύτερος δάσκαλός της. «Είμαι πολίτης του κόσμου», είπε. Το 2005 μάλιστα, ίδρυσε τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Fashion for Relief, η οποία αναπτύσσει τη μόδα και τις τέχνες για να προωθήσει την κοινωνική και εκπαιδευτική ανάπτυξη των νέων. Όπως αποκαλύπτει ξέρει ότι οι μαύροι άνθρωποι της, την αγαπούν και την υπερασπίζονται, κάτι που γίνεται έντονα αισθητό μέσα από τα social media.

Σχετικά με την δική της ψυχική ηρεμία η Naomi αναφέρει «Προσωπικά νιώθω ότι πρέπει να παλέψω για την ψυχική μου ηρεμία», είπε. «Έμαθα για πρώτη φορά να το κάνω αυτό το 1999. Είναι το καλύτερο πράγμα που έκανα ποτέ, να έχω τελικά το θάρρος να πω στους ανθρώπους που επωφελήθηκαν από εμένα,"Λυπάμαι πραγματικά. Πρέπει να αφιερώσω χρόνο για να φροντίσω τον εαυτό μου", χωρίς να φοβάμαι τι θα χάσω».

Η συνέντευξη συνοδεύεται από μια εντυπωσιακή φωτογράφιση από τον φωτογράφο μόδας Campbell Addy, στην οποία η εμβληματική Campbell είναι εκθαμβωτική. Ποζάρει σε φυσικό τοπίο, φορώντας κομμάτια από τις νέες συλλογές των σχεδιαστών με την σιγουριά και αυτοπεποίθηση που μόνο αυτή ξερει.

Wow.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.