CELEBRITIES

Η Anne Hathaway γέμισε τη (λάθος) μάσκα της με αυτοκόλλητα: Cool, αλλά πώς ακριβώς βλέπει;


The Jennettes

1 Σεπτεμβρίου 2021

Η Anne Hathaway γέμισε τη (λάθος) μάσκα της με αυτοκόλλητα: Cool, αλλά πώς ακριβώς βλέπει;
Η Anne Hathaway γέμισε την μάσκα της αυτοκόλλητα -Cool, αλλά πώς ακριβώς βλέπει;

Κανείς δεν σοκάρεται πλέον από μια μάσκα προσώπου. Οι μάσκες ήταν συνηθισμένες σε ορισμένα μέρη του κόσμου εδώ και χρόνια, και από τον Μάρτιο του 2020, δεν τις αποχωριζόμαστε σχεδόν καθόλου. Αυτό που είναι λιγότερο συνηθισμένο, όμως, είναι μια ασπίδα προσώπου.

Στα γυρίσματα της επερχόμενης μίνι σειράς WeCrashed, η Anne Hathaway εντοπίστηκε να φοράει ασπίδα προσώπου με τρόπο που ήταν ακόμη πιο παράξενος. Η ηθοποιός φαίνεται να έχει φορέσει ανάποδα την ασπίδα, με φορά προς τα επάνω αντί για κάτω.

jenny.gr

Επιπλέον, το αξεσουάρ ήταν καλυμμένο σε ένα μεγάλο κομμάτι της επιφάνειας του με δεκάδες πολύχρωμα αυτοκόλλητα. Σε συνδυασμό με τα σκούρα γυαλιά ηλίου, δεν γίνεται να μην αναρωτηθούμε πως ακριβώς καταφέρνει και βλέπει;

Με τέτοιο look όμως δεν έχει σημασία. Η star φορούσε μαύρο, μεταξωτό παντελόνι, μαύρη μπλούζα και σακάκι με έντονους ώμους. Το highlight του look ήταν τα κομψά Mary Janes. Οι Christian Dior D-Doll Pumps  ήταν μια chic επιλογή που ταιριάζει στις αρχές του φθινοπώρου και είναι το τέλειο μεταβατικό κομμάτι.

Με αυτό το σύνολο μπορούμε να ξεχάσουμε την akward στιγμή της. Ελπίζουμε μόνο να μη βρει σε καμιά κολώνα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.