CELEBRITIES

Η Cindy Crawford αναβιώνει τη θρυλική διαφήμιση της Pepsi και 29 χρόνια μετά, παραμένει το ίδιο ασυναγώνιστη


The Jennettes

8 Σεπτεμβρίου 2021

Η Cindy Crawford αναβιώνει τη θρυλική διαφήμιση της Pepsi και 29 χρόνια μετά, παραμένει το ίδιο ασυναγώνιστη

H Cindy Crawford είναι ένα από τα super models που καθόρισαν μια ολόκληρη εποχή και συνεχίζουν να εμπνέουν κάθε γυναίκα. 

Δικαιωματικά ανήκει στη λίστα με τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο με μια πορεία στον χώρο του modeling, αξιοζήλευτη. Την έχουν εμπιστευτεί κορυφαίοι σχεδιαστές μόδας, έχει πρωταγωνιστήσει στις πιο εντυπωσιακές καμπάνιες και πασαρέλες και συνεχίζει να μας σαγηνεύει με την απλότητά και την αβίαστη κομψότητά της. Πρόσφατα, μας γύρισε πίσω στον χρόνο, αναβιώνοντας τη θρυλική διαφήμιση της Pepsi, στην οποία είχε πρωταγωνιστεί το 1992, γράφοντας ιστορία. 

Η διάσημη ηθοποιός αναβίωσε τη διαφήμιση για φιλανθρωπικό σκοπό, φορώντας το ίδιο τζιν σορτσάκι και κόκκινες γόβες. Το μοντέλο τότε ήταν 26 ετών, φορούσε λευκό τοπ και το ίδιο κοντό τζιν σορτσάκι, οδηγώντας δύο μικρά αγόρια σε παραλήρημα από τη σέξι εμφάνισή της. 

Σήμερα, το μοντέλο βρέθηκε ξανά στο ίδιο μέρος για να αναβιώσει τη σκηνή, πίνοντας ένα κουτάκι Pepsi, αυτή τη φορά για καλό αφού τα χρήματα θα συγκεντρωθούν για μια παιδιατρική κλινική που βρίσκεται στο Wisconsin των ΗΠΑ, όπου είχε νοσηλευτεί ο αδερφός της που είχε πεθάνει το 1975 από λευχαιμία. Φυσικά, η εμβληματική σκηνή αποθεώθηκε αμέσως από τους θαυμαστές της, επιστρέφοντάς μας σε μια εποχή που σήμερα νοσταλγούμε περισσότερο από ποτέ. 

Η Cindy Crawford γράφει για μία ακόμη φορά ιστορία, συγκεντρώνοντας αμέτρητα likes και σχόλια θαυμασμού, αποδεικνύοντας πως στα 55 της είναι πιο εντυπωσιακή και σέξι από ποτέ. 

Δείτε ακόμη: Οι πιο εμβληματικές εμφανίσεις των supermodels των 90's 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.