They are back: Οι Bennifer αντάλλαξαν το πιο τρυφερό φιλί στο κόκκινο χαλί και ήταν iconic

Περιμέναμε 18 χρόνια και επιτέλους ήρθε η στιγμή.

Περιμέναμε 18 χρόνια και επιτέλους ήρθε η στιγμή.

Νομίζαμε ότι οι Bennifer δε θα μπορούσαν να γίνουν πιο iconic – μας διέψευσαν πανηγυρικά. Το ζευγάρι που όλοι αγαπήσαμε εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας The Last Duel και ήτα πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Ο Ben Affleck έγραψε το σενάριο, μαζί με τον Matt Damon και τη Nicole Hlofcener, οπότε η JLo ήταν αδύνατο να μην τον στηρίξει. Φορώντας την υπέροχη τουαλέτα της, έλαμπε γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Από την ώρα που κυκλοφόρησαν οι φήμες για την επανασύνδεσή τους, ανυπομονούσαμε να έρθει η πρώτη τους επίσημη εμφάνιση. Και τώρα που ήρθε, αντάλλαξαν το πιο τρυφερό φιλί κι απέδειξαν ότι αν ο όρος #couplegoals υπήρχε στο λεξικό, δίπλα του θα βλέπαμε μία φωτογραφία τους.

Η επιβεβαίωση της σχέσης ήρθε από την Jennifer, στα 52α γενέθλιά της. Τότε ήταν που ανάρτησε τη viral φωτογραφία τους και απέδειξε ότι ο πραγματικός έρωτας, τελικά, δε σβήνει ποτέ.

πηγή φωτογραφίας: Getty/Ideal Image
 

Δείτε ακόμη: Jennifer Lopez - Ben Affleck: Couple goals από πάντα 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.