ΣΤΙΛ

H JLo και οι άλλοι: Oι διάσημοι που εντυπωσίασαν στο show των Dolce & Gabbana


Μάρθα Κουμπάνη

30 Αυγούστου 2021

H JLo και οι άλλοι: Oι διάσημοι που εντυπωσίασαν στο show των Dolce & Gabbana
H J.Lo και οι άλλοι: Oι διάσημοι που εντυπωσίασαν στο show των Dolce & Gabbana

Από τις 28 έως τις 30 Αυγούστου, οι Dolce & Gabbana παρουσιάζουν στη Βενετία τις συλλογές τους Alta Moda, Alta Sartoria, Alta Gioielleria και Alta Orologeria. Η λίστα με τους διάσημους καλεσμένους που έδωσαν το παρόν στο χθεσινό, εκπληκτικό show υψηλής ραπτικής περιλαμβάνει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, του κινηματογράφου και της βιομηχανίας της μουσικής, ντυμένους με τις δημιουργίες υψηλής ραπτικής του διάσημου σχεδιαστικού διδύμου.

Άνδρες και γυναίκες stars κατέφτασαν στην πλατεία του Αγίου Μάρκου με γόνδολες και φορώντας τα πιο λαμπερά gowns και tuxedos.

jenny.gr

Deva Cassel

Η Jennifer Lopez ήταν εκείνη που ξεχώρισε με το floral three piece σύνολό της, με την επιβλητική κάπα. H 52χρονη λατίνα star έκλεψε την παράσταση με look αποτελούμενο από ένα εντυπωσιακό μαύρο παντελόνι, με μεγάλα λουλούδια, το οποίο στένευε στο κάτω μέρος και strapless top. Η μακριά κάπα με τους τονισμένους ώμους είχε γαλαζοπράσινο χρώμα, ανοιχτές πράσινες ρίγες και μικρότερης κλίμακας άνθη. Την εμφάνιση ολοκλήρωναν ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα με πλατφόρμα με κρύσταλα και χρυσό boxy τσαντάκι. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα iconic braided updo, ενώ έκανε για άλλη μια φορά το signature, φυσικό μακιγιάζ της. Τα απαραίτητα πολύτιμα πετράδια στόλισαν τα αυτιά και τα χέρια της, ενισχύοντας τη λάμψη του outfit.

Ανάμεσα στους άλλους celebrities ήταν η Monica Bellucci και η κόρη της, Deva, η Heidi Klum και Leni Klum, η Sharon Stone, η Helen Mirren και πολλές ακόμα λαμπερές προσωπικότητες. 

Μάλιστα οι νεαρές Deva και Leni περπάτησανσ την πασαρέλα και καταχειροκροτήθηκαν:

 

H Deva φορούσε φούξια δημιουργία από τούλι, με απλικαρισμένα μεγάλα λουλούδια στη φούστα.

Η Leni περπάτησε με mini φόρεμα σε απόχρωση του μπλε, με όγκο στο κάτω μέρος και τιάρα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.